Rented

Anton Philipslaan 26

5616 TX Eindhoven

Je komt binnen via de hal waaraan een toiletruimte, twee bergingen, de badkamer, de slaapkamers en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer
De woonkamer heeft een praktische indeling. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken middels dubbel openslaande deuren. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer is tevens voorzien van een extra zijraam dat zorgt voor extra lichtinval.

Keuken
De luxe open keuken is geplaatst in baropstelling en beschikt over alle benodigde apparatuur. Zo is er een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combi-magnetron. Tevens is er voldoende kastruimte.

Slaapkamer 1
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de masterbedroom. Deze kamer is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en garderobekast.

Slaapkamer 2
Deze kamer is kleiner van opzet maar perfect te gebruiken als tweede slaapkamer of in te richten als studeer-, werk-, of hobby ruimte

Badkamer
De badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een ligbad en een vaste wastafel.

Toilet
Er is tevens een separate toiletruimte aanwezig bij de entree van de woning.

Berging/wasruimte
Er zijn twee inpandige bergingen. Een waar de WKO-installatie gesitueerd is. En een andere waar de witgoedaansluiting zich bevindt.

Balkon
Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken.

Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en over een berging in de kelder.


Hartje Eindhoven
Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar vlak naast het Philips Stadion, is een complete wijk met een grote diversiteit aan woningen.

Hartje Helsinki
Als je Hartje Helsinki woont heb je bezoek zo uitgelegd waar ze moeten zijn. Op de hoek, in het gebouw met de auberginekleurige gevel. Gewaagd, samen met de meranti houten kozijnen, maar dat geeft het iets eigens. En dat vind je nou net wel leuk. Het is een heerlijke plek om te wonen. Je kunt je er even terugtrekken. Weg van alle drukte. Terug in jouw wereld. Terwijl er buiten altijd wat te beleven blijft. De erkers geven je appartement iets speels. Het zijn ideale plekken om neer te strijken en de buitenboel ongezien te observeren vanachter een mok koffie. Wil je van de buitenwereld jouw wereld maken, dan sla je gewoon de balkondeuren open. Je living is vooral heel praktisch. Vierkant. Dus je kunt er alle kanten mee uit. Kun je de boel tenminste nog eens omgooien. Ook prettig Hartje Helsinki: je betaalt er voor wonen niet de hoofdprijs.

General
Service charge
€ 75,-
Energy label
A
Acceptance
1-8-2022
Rental period (min.)
25 months
Number of responses
314
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Nameplate
€ 21,78
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Surfaces and capacity
Living area
84 m²
Volume
252 m³
Status
Rented
Rental price
€ 1.020,- p.m.
sun/shade info