Rented under reservation
8+

Gagelboschplein 447

5654 KW Eindhoven

55+ 3-kamer appartement te huur van 90 m2 aan de rand van de stad én natuur in Eindhoven! De woning is voorzien van onder andere een keuken met gaskookplaat en spoelbak, een badkamer met een douche, toilet en wastafel. 2 slaapkamers en een balkon. Tevens beschik je over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Gagelboschplein 447
3-kamerappartement met een oppervlakte van 90 m2. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer met toegang tot het balkon en de keuken. Het appartement heeft 2 slaapkamers. De ene slaapkamer is 18 m2 en de andere slaapkamer is 13 m2. Hier kun je bijvoorbeeld ook een prima hobby kamer van maken. De keuken is uitgerust met een gaskookplaat en spoelbak. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel. Tevens tref je een aparte berging in het appartement welke is voorzien van een aansluiting voor jouw wasmachine en/of droger.

Rustig wonen in Eindhoven, Wonen in de Leilinde: je wordt bewoner van een van de mooiste parkwijken die
Eindhoven rijk is! De Leilinde biedt een unieke combinatie. Wonen in een appartement met alles gelijkvloers en tegelijk toch ook met het idee dat je ‘buiten’ woont. Door de bijzondere bouw en indeling van de woningen hebben ze bijna allemaal de mogelijkheid om een fijne buitenruimte te creëren.

General
Service charge
€ 50,-
Energy label
A
Acceptance
1-8-2024
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
60
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Parking charges p/m
€ 67,-
Parking service charges
€ 15,-
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
2010
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
90 m²
Volume
252 m³
WOZ
WOZ value
€ 365.000,-
WOZ reference date
1-1-2023
Click on "RESPOND" if you want to know more.
respond
Status
Rented under reservation
Rental price
€ 1.145,- p.m.