Rented
5+

Philitelaan 61-113

5617 AL Eindhoven

Comfortabel licht 3-kamer appartement van 89 m2. De woning is voorzien van onder andere een open keuken, een badkamer met douche, 2 slaapkamers en een fijn balkon. Het appartement is gelegen in de wijk Strijp-S: rustig wonen met alle gemakken binnen handbereik!

Philitelaan 61-113
3-kamer appartement met een oppervlakte van 89 m2.
Het appartement beschikt over een lichte woonkamer met toegang tot het balkon. Je hebt 2 slaapkamers, waarvan je één slaapkamer ook prima als werkruimte zou kunnen gebruiken. De open keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, elektrische oven, koelkast en afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douche, designradiator en een wastafel. Het toilet tref je in een separate ruimte. Praktisch is de inpandige berging welke is voorzien van een aansluiting voor jouw wasmachine en/of droger! De auto parkeer je gemakkelijk op jouw eigen parkeerplaats. De extra kosten hiervoor bedragen €70,- en zijn verplicht.

Rustig wonen met alle gemakken binnen handbereik
Woon je in BLOK 61, dan woon je in het hart van Strijp-S. Niet voor niks het meest populaire stukje Eindhoven. Hier woon je midden tussen de creatievelingen en vrijbuiters die hun plek hebben gevonden op dit stoere terrein. Naast de open sfeer die je hier overal voelt vind je hier ook de leukste start-up bedrijfjes, de fijnste lunchspots of heerlijk dineren. Vanuit Strijp-S heb je een directe aansluiting op de ringweg A2/N2

General
Service charge
€ 48,-
Energy label
A
Acceptance
Effective immediately
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
86
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
2017
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
89 m²
Volume
282 m³
WOZ
WOZ value
€ 419.000,-
WOZ reference date
1-1-2022
Status
Rented
Rental price
€ 1.295,- p.m.
watch video
sun/shade info