Rented
2+

Het Leunenberg 974

7544 JR Enschede

Het Leunenberg 974

Een driekamer appartement op de tweede etage. Het appartement heeft een luxe keuken, twee slaapkamers, een riant balkon en vloerverwarming in de badkamer en in de woonkamer.
Onder het complex bevinden zich garages en een ondergrondse stalling. Direct naast het gebouw is een groot parkeerterrein met gratis parkeren.

De Kiepe is een gezondheidscentrum in de Enschedese wijk Wesselerbrink dat in 2009 is gerealiseerd. Het centrum huisvest ondermeer een HOED-praktijk (Huisartsen-Onder-Één-Dak), een apotheek, een fysiotherapiepraktijk, een tandartsenpraktijk, een prikpost van het MST, een podotherapiepraktijk en een logopediepraktijk. Daarnaast biedt het complex plaats aan veertien appartementen.

Op het dak van het gezondheidscentrum is een daktuin aangelegd. Dit sedumdak vangt het regenwater op en is tevens een natuurlijke isolatie. Daarnaast is het gebouw voorzien van zonnecollectoren.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.
Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.
Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

General
Service charge
€ 60,-
Energy label
B
Acceptance
per direct
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
23
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
2012
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
111 m²
Volume
209 m³
Status
Rented
Rental price
€ 1.175,- p.m.
sun/shade info