Rented
12+

Willem Elsschotsingel 59

2182 ZS Hillegom

Verduurzaamde eengezinswoning gelegen in het groene Hillegom.

**Foto zijn van een soort gelijke woning.

Indeling:

Entree
Via de voortuin kom je de woning binnen. Bij binnenkomst kom je als eerste in de hal waar het afzonderlijk toilet zit. Vanuit de hal kun je de trap op of de woonkamer binnengaan.

Woonkamer en keuken
Je hebt in deze woning een ruime z-vormige woonkamer met open haard. Er is een gedeeltelijk open keuken, waaraan de bijkeuken direct grenst. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals:
- Kookgelegenheid
- Afzuigkap
- Oven
- Vaatwasser
- Koelkast en vriezer

Tuin
Je hebt een fijne achtertuin met achterom bij de woning! Via de bijkeuken en de schuifpui in de woonkamer heb je toegang tot de tuin. De woning kan gelegen zijn aan het water en soms zit hier een schutting tussen. Dit verschilt per woning.

Slaapkamers
De drie slaapkamers zijn gelegen op de 1e verdieping van de woning. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde met aangrenzende badkamer en de twee kleinere slaapkamers liggen aan de achterzijde. Op de deze verdieping is ook de badkamer en een extra toilet.

Badkamer
De badkamers zijn prachtig afgewerkt met wit glanzende tegels op de wanden en donkergrijze tegels op de vloer. De eerste badkamer ligt op de 1e verdieping en grenst direct aan de grootste slaapkamer. In deze badkamer heb je een douchebad en wastafel. Op de 2e verdieping ligt de tweede badkamer met douche en wastafel.

Zolder
Er is een extra kamer op de 2e verdieping, deze kamer kun je als hobbykamer of als extra slaapkamer gebruiken.

Elsbroek
Deze royale eengezinswoning heeft een uitstekende ligging in de woonwijk Elsbroek, te Hillegom. Hier heb je veel voorzieningen zoals scholen en winkels. Zo loop je bijvoorbeeld in 5 minuten naar de dichtstbijzijnde supermarkt.

Bereikbaarheid
Met de auto ben je in een kleine 10 minuten op de snelweg. Door de centrale ligging ben je snel in steden zoals Haarlem of Hoofddorp. Ook de luchthaven Schiphol is gemakkelijk aan te rijden. Wanneer je met het openbaar vervoer wil reizen is dit ook geen enkel probleem. Stap op de fiets en fiets in 12 minuten naar het treinstation. Of loop naar de bushalte toe!

Wonen in de bollenstreek
Hillegom valt onder de bollenstreek van Zuid-Holland. Deze bijnaam is te danken aan de kweek van de bloembollen in de regio. Dit leent zich natuurlijk perfect voor een prachtige fietstocht door deze omgeving.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

General
Acceptance
Effective immediately
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
224
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Parking charges p/m
€ 0,-
indication heating costs
€ 0,-
Build
Object type
Residence
New / existing
Existing construction
Year of construction
1984
Surfaces and capacity
Volume
374 m³
Status
Rented
Rental price
€ 1.100,- p.m.
sun/shade info