Rented
17+

Max Havelaardreef 33

4906 EN Oosterhout

Max Havelaardreef/Anton Wachterstraat/Dr. Vlimmenstraat te Oosterhout

Mooie en luxe eengezinswoning gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk in Oosterhout. De woning heeft een royale woonkamer en luxe keuken welke in direct verbinding met elkaar staan. Daarnaast beschikt de woning over een prachtige achtertuin en handige, aangrenzende garage. Hier, en op de oprit, kun je je auto altijd snel en veilig kwijt.

Max Havelaardreef 33

Indeling
De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde. Wanneer je de woning binnenstapt kom je terecht in de ruime hal vanwaar je toegang hebt tot de woonkamer, toiletruimte en garage. Tevens vindt je hier de trapopgang naar de eerste etage en de meterkast.

Woonkamer
De woonkamer is op te delen in twee gedeelten: een eetgedeelte en een zitgedeelte. Het zitgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is dan ook tuingericht. Hier vindt je ook de toegangsdeur tot de achtertuin. Ook bevindt zich hier een handige trapkast. Het eetgedeelte staat in open verbinding met de keuken waardoor er een grote eetkeuken ontstaat.

Keuken
De nette keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en kijk zodoende uit over de aangrenzende straat. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkastjes.

Tuin
De woning beschikt over een mooie, op het oosten gerichte achtertuin. De tuin is voorzien van veel groen en beschikt over een betegeld terrasgedeelte waar je een mooie buitenzithoek kunt plaatsen.

Bergkast
In de woonkamer vindt je nog een praktische bergkast welke zich bevindt onder de trapschuinte. Deze trapkast voorziet je van een hoop extra bergingsmogelijkheden.

Toiletruimte
Volledig betegelde toiletruimte voorzien van een wandcloset met fonteintje. De toiletruimte bevindt zich aan de hal naast de entree.

Overloop
Wanneer je de trap beklimt in de hal kom je terecht op de overloop. Aan deze overloop vindt je de drie slaapkamers en de badkamer.

Ouderslaapkamer
De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ruim van afmeting. Deze slaapkamer is standaard voorzien van een (loze) tv-aansluiting.

Slaapkamer 2
Ook deze slaapkamer is ruim van opzet en biedt plaats aan een tweepersoonsbed. Ook vindt je hier de vlizotrap naar de zolder.

Badkamer
De comfortabele badkamer is luxueus afgewerkt en voorzien van een ligbad met douchekop, vaste wastafel en toilet. In de badkamer vindt je een groot raam waardoor je de deze gemakkelijk kunt ventileren.

Slaapkamer 3
Handige derde slaapkamer die eveneens goed te gebruiken is als studeerkamer of hobbykamer.

Garage
Je auto kan je altijd eenvoudig en veilig kwijt in je eigen garage, welke zich naast de entree bevindt. Ook kan je je auto altijd kwijt op de oprit voor de garage/entree. Deze is van binnenuit te bereiken via de hal.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

General
Energy label
C
Acceptance
Effective immediately
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
174
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Parking charges p/m
€ 0,-
Parking service charges
€ 0,-
indication heating costs
€ 0,-
Build
Object type
Residence
New / existing
Existing construction
Surfaces and capacity
Volume
260 m³
Status
Rented
Rental price
€ 991,- p.m.
sun/shade info