Available
5+

Van Oudheusdenlaan 18

2496 RJ 's-Gravenhage

Centraal gelegen appartement in de wijk Ypenburg.

Dit appartement heeft 2 slaapkamers en een moderne keuken met inbouwapparatuur, dus van alle gemakken voorzien!

Entree
Je komt de woning binnen in de hal van de woning. Hier zit het separaat toilet met fonteintje en berging. Vanuit de hal heb je toegang tot alle ruimtes van het appartement.

Woonkamer en keuken
De woning heeft een royale woonkamer van ruim 35 m2. Naast de woonkamer is de dichte keuken gelegen. Deze keuken beschikt over inbouwapparatuur zoals:
- Kookplaat
- Afzuigkap
- combi oven
- Koel/vriescombinatie
- Vaatwasser

Badkamer
De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, douche met glazen wand en maar liefst 2 wastafels.

Slaapkamers
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een oppervlak van ruim 16m2. De tweede slaapkamer is ruim 14m2. Deze ruimte is ook ideaal om in te richten als kantoor/hobbykamer.

Buitenruimte
Het appartement heeft een balkon, deze kan je via de slaapkamer bereiken.

Op de begane grond van het complex beschik je over een externe berging en je eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder!

De woning wordt verwarmd middels stadsverwarming.

Foto's zijn van een soortgelijk appartement.

Wijk Morgenweide
Het complex ligt in de wijk Morgenweide, in Ypenburg Den Haag. De wijk heeft een kindvriendelijk en modern karakter. Ben je een natuurliefhebber? Dan is deze locatie ideaal voor jou, de wijk is omringd door verschillende parken.

Voorzieningen in de buurt
De woning ligt dichtbij het winkelcentrum "Ypenburg Centrum", dit winkelcentrum ligt aan de rand van de wijk. Ook het openbaar vervoer, supermarkten, bibliotheek, scholen en uitvalswegen, zijn allemaal op loopafstand. Met de fiets ben je in een paar minuten in het centrum van Den Haag, waar je kan genieten van de terrasjes en het grote winkelaanbod.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

General
Service charge
€ 110,-
Acceptance
1-5-2022
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
188
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
2002
Surfaces and capacity
Living area
108 m²
External storage space
1 m²
Volume
280 m³
Click on "RESPOND" and indicate that you are interested in this property. You will receive a confirmation by e-mail.
respond
Status
Available
Rental price
€ 1.025,- p.m.
sun/shade info