Rented

Olof Palmeborg 112

3124 TS Schiedam

Wonen in de oase van rust

Als eerst...
Als je de woning binnen komt, is de eerste ruimte de hal. Hier zit een afzonderlijk toilet en berging met aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de hal kun je alle vertrekken van de woning bereiken!

Leven en koken
De centrale pek van de woning, waar iedereen samen komt. Deze riante woonkamer met open keuken leent zich hier perfect voor. Overigens is de keuken van alle gemakken voorzien, zo heb je de volgende inbouwapparatuur:
- Oven
- Vaatwasser
- Kookgelegenheid
- Afzuigkap
- Koelkast en vriezer

Wegdromen in de badkamer
Wat is het fijn wanneer je een complete badkamer hebt. Want dan stap je met plezier de inloopdouche in. En poets je jou tanden boven de fraaie wasbak terwijl je jezelf in de spiegelkast bewonderd.

Bij deze woning heb je ook de mogelijkheid om heerlijk in de zon te zitten. Dit doe je natuurlijk op je eigen zonnige balkon!

Door het gebruik van hoogwaardige materialen is de afwerking bijzonder fraai. Tevens beschikt elke woning over een aparte berging op de begane grond alsmede een eigen parkeerplaats in de naastgelegen afgesloten parkeergarage.

** De indeling kan per woning iets verschillen **

Vallmofäste
Je vind deze prachtige woning in het appartementencomplex Vallmofäste, welkom! Vallmofäste is een naam die we bijna niet kunnen uitspreken, maar het is het Zweedse woord voor de klaproos.

Een klaproos is beeldschool van zowel de binnenkant als de buitenkant, net zoals dit complex. Uiteraard zie je hier overal Zweedse bouwvormen en stijlen terug!
Wat ook afgeleid is vanuit Zweden is het vriendelijke karakter wat het complex uitstraalt. Je zult je er direct thuis voelen!

Welkom op het schiereiland
Ook heten we je graag welkom op het schiereiland Sveaparken. Het schiereiland bestaat uit 3 delen. Dit complex ligt in het deel genaamd Sveaborg. Deze oase van rust vind je in het noorden van Schiedam. Niet alleen Vallmofäste is in de Zweedse stijl gebouwd, maar bijna alle woningen op dit schiereiland!

Wonen in de oase van rust
Wat betekend de oase van rust voor jou? Het betekend dat je hier geen doorgaand verkeer hebt. Je hebt de ruimte om te bewegen en genieten. Daarbij woon je nabij veel groen, pleintjes en aan het water! Als je niet beter zou weten, dan zou je haast denken dat het een vakantiepark is!

Voorzieningen binnen handbereik
Voor de dagelijkse behoeften ligt naast het complex een supermarkt, zorgcentrum, fietsenmaker en bakkerij. Er ligt ook een groot winkelcentrum in de buurt: Hof van Spaland. Hier loop je in een kleine 10 minuten naar toe!

Naar het centrum
Vanuit het complex is het centrum van Schiedam binnen 15 minuten te bereiken. Met zowel de auto als met de bus of de tram. Ook het centrum van Rotterdam is niet ver weg. Je bent het snelst in Rotterdam als je met de auto gaat. Maar je kan er natuurlijk ook met gemak naar toe fietsen!

Optimale variatie in Schiedam
Je zou het bijna vergeten, maar het complex ligt toch echt in Schiedam! Schiedam heeft de vijf grootste molens ter wereld en biedt vele cultuur-historische bezienswaardigheden. Schilderachtige wijken en fraaie haventjes domineren een groot deel van Schiedam. Maar dat neemt niet weg dat er alle ruimte is voor modern vermaak. Voor theaterbezoek, gezellige terrasjes en uitnodigende restaurants en cafés.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

General
Service charge
€ 35,-
Acceptance
per direct
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
251
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Surfaces and capacity
Living area
88 m²
Volume
310 m³
Status
Rented
Rental price
€ 984,- p.m.
watch video
sun/shade info