Available
19+

Turfstreek 254

3766 HZ Soest

Leuke eengezinswoning van ruim 90m2 met een volledig vernieuwde keuken en toilet.

*De foto’s zijn van een vergelijkbare woning en kunnen iets afwijken. Ze geven een goede weergave van de ruimte en afwerking.

De woning:
De entree van de woning is praktisch met een separaat toilet, de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, kijkt uit over de tuin die gelegen is op het oosten. De half open keuken is volledig vernieuwd en bevat inbouwapparatuur (Koel-vries combinatie, RVS afzuigkap, combi-oven, kookplaat, en vaatwasser).

De verdiepingsvloer bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van wastafel, spiegel, toilet, douche en wasmachine aansluiting.
De zolder is ruim. Waar de mogelijkheid is tot het creëren van een 4de slaapkamer. De mechanische ventilatie unit en de cv-ketel zijn op zolder geplaatst.

De woning staat in een hofje waar voldoende gelegenheid is voor de auto om te parkeren. Er zijn een aantal plaatsen beschikbaar voor het opladen van elektrische auto's.
Aan de kinderen is gedacht bij de opzet van deze wijk. Tussen de hofjes zijn er verschillende speeltuintjes te vinden waar ze zich naar hart en lust kunnen spelen.

Omgeving:
De woning ligt gelegen aan de westzijde van Soest in de wijk Overhees. Overhees is een nieuwe wijk aan de westzijde van Soest, geleden op de grens van het Soesterveen en de bossen van Pijenburg.
In de omgeving zijn er diverse voorzieningen zoals scholen, huisartspraktijk en een winkelcentrum. Bij het winkelcentrum kun je opstappen op buslijn 70, die o.a. rijdt naar het NS-station Soest.
Soest ligt in het centrum van ons land en is rijk aan ongerept natuurschoon. Hierin treft men zeer veel afwisselingen aan. Soest heeft het voorrecht omsloten te zijn door natuurgebieden van bijzondere schoonheid, zoals o.a. Soesterbossen en de twee natuurreservaten in het nabij geleden Soesterveen.
Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

General
Energy label
A
Acceptance
1-11-2021
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
92
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Build
Object type
Residence
New / existing
Existing construction
Year of construction
1984
Surfaces and capacity
Living area
91 m²
External storage space
4 m²
Volume
255 m³
Click on "RESPOND" and indicate that you are interested in this property. You will receive a confirmation by e-mail.
respond
Status
Available
Rental price
€ 1.155,- p.m.
sun/shade info