Offered
4+

Koningsplein 224

5038 WK Tilburg

***TIJDELIJKE VERHUUR TOT EN MET 31 MEI 2023***

Gelegen in Tilburg ligt dit appartement aan de Koningsplein. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 94 m2, verdeeld over 2 woonlagen. De woning ligt boven winkels en kantoren en is bereikbaar via een trap.

Op de 1e woonlaag bevindt zich de hal met trapopgang naar boven, toilet met fonteintje, gangkast en keuken met eenvoudig keukenblok voorzien van spoelbak en boven- en onderkasten. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning.

Op de 2e woonlaag bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.

Centraal wonen in Tilburg. Dat kan goed in deze buurt. De woning is gelegen in de buurt Koningsplein. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Tilburg, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

General
Energy label
G
Acceptance
per direct
Number of responses
140
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
1972
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
94 m²
Volume
253 m³
Click on "RESPOND" and indicate that you are interested in this property. You will receive a confirmation by e-mail.
respond
Status
Offered
Rental price
€ 675,- p.m.
watch video
sun/shade info