Gouw,
Bergen

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Gelegen in een autoluwe omgeving in de rustige wijk Saenegheest.

Deze woningen bieden een Z-vormige woonkamer met een open trap, waardoor een speelse en ruimtelijke indeling ontstaat.

De dichte keuken is voorzien van zowel boven- als onderkastjes, die voor voldoende opbergruimte zorgen. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een afzuigkap, oven en gaskookplaat.

Vanuit de woonkamer heb je directe toegang tot de achtertuin, waardoor binnen en buiten naadloos met elkaar verbonden zijn.

De woning beschikt over in totaal 3 slaapkamers, ideaal voor een gezin. De badkamer is compleet uitgerust met een bad, een douchehoek en een toilet.

Een extra pluspunt van deze woning is de zolder, die bereikbaar is via een vaste trap. De voorzolder herbergt de cv-opstelling en een handige wasruimte.

Locatie:
De locatie is fantastisch; rustig, groen en toch op maar 5 minuten fietsen van het centrum. Kinderen kunnen lopend naar school, je bent in korte tijd bij de golfbaan en na 5 minuten rij je via de N9 richting de Ring Alkmaar. Zo heb je een goede verbinding met de snelweg A9 richting Haarlem, Schiphol en Amsterdam. Bergen heeft alles wat je zoekt: basis- en middelbaar onderwijs, diverse sportverenigingen, vele winkels, speciaalzaken, restaurants en prachtige natuur die zich uitstrekt tot het strand van Bergen aan Zee.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.200,- tot € 1.350,-
Woonoppervlakte
135 m²
Inhoud
325 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer