Huurwoningen in Breda

Huurwoningen in Breda vind je bij vb&t Verhuurmakelaars. Ons huuraanbod bestaat uit woningen voor gezinnen, patiowoningen voor ouderen en diverse appartementen. Sommige woningen zijn per direct of binnenkort beschikbaar. Voor de andere woningen kun je jezelf gratis en vrijblijvend inschrijven. Zodra er een woning vrijkomt in Breda die voldoet aan jouw woonwensen ontvang je een e-mail. Wel moet je daarbij voldoen aan onze inkomenseisen die wij stellen voor het huren in de vrije sector.

Breda is een karakteristieke stad waarbij je nog veel terugziet uit het militaire verleden. De stad wordt vaak vergeleken met een groot dorp, waarbij de Brabantse gemoedelijkheid nog de boventoon voert. De talloze cafés, kroegen en restaurants maken de stad levendig. Ook de gerenoveerde binnenstad met karakteristieke panden is één van de paradepaardjes van de stad.

Huren in Breda bij vb&t Verhuurmakelaars

In het aanbod van vbt&t Verhuurmakelaars vind je enkel huurwoningen in de vrije sector. Bij de toewijzing van een woning of appartement, moet je dus voldoen aan de door ons gestelde inkomenseisen. Wil je meer weten over deze eisen? Lees dan hier alle informatie die je moet weten.

Wil je zelf in aanmerking komen voor een woning of een appartement in Breda? Dan kun je eenvoudig een reactie plaatsen op onze website.

Is er op dit moment geen woning beschikbaar die past bij jouw wensen en eisen? Dan kun je jezelf gratis en vrijblijvend inschrijven bij vb&t Verhuurmakelaars. Daarbij kun je jouw woonwensen kenbaar maken. Zodra er een woning vrij komt die voldoet aan jouw criteria ontvang je van ons een e-mail. Zo ben jij gegarandeerd als eerste op de hoogte van het nieuwste huuraanbod in Breda!

Infographic

Huren in Breda

Breda is een karakteristieke stad in Noord-Brabant. De binnenstad heeft het Brabantse bourgondische karakter dat terug te zien is in de vele cafés, kroegen en restaurants. Net als vele andere Brabantse steden heeft ook Breda een rijke historie. Het centrum dat gebouwd is rondom het Kasteel van Breda, het Begijnhof, diverse monumenten en verdedigingswerken, en het water rondom de stadskern zijn mooie kenmerken die doen denken aan andere tijden. Breda wordt dan ook niet voor niets de Parel van het Zuiden genoemd. Het militaire verleden van Breda is vandaag de dag nog steeds terug te vinden. De Koninklijke Militaire Academie is namelijk in de stad gevestigd. Maar tegenwoordig betekent wonen in Breda vooral woongenot.

breda

Uiteraard zijn het niet alleen de historische overblijfselen die Breda zo’n charmante stad maken. Breda is gelegen in een bosrijke omgeving en beschikt over een mooi park midden in de stad: Park Valkenberg. Het Mastbos is het oudste cultuurbos van Nederland en misschien ook wel het bekendste. Ook op andere plekken in en buiten de stad kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen in één van de vele bossen. Wie zin heeft in een portie cultuur kan zich tegoed doen aan de vele culturele festiviteiten en evenementen die de stad aanbiedt. Zo heeft Breda meerdere musea die de moeite waard zijn, stadsschouwburg Concordia, theater Chassé, een poppodium en filmfestivals. Bovendien wordt de stad eens per jaar tijdens carnaval omgedoopt tot Kielegat, zoals een echte Brabantse stad dat betaamt.

De stad heeft de afgelopen jaren wat renovaties doorgevoerd in het centrum. Zo is er gewerkt aan de winkelstraten en is de haven hersteld. In het centrum is het altijd gezellig druk vanwege de winkels en de horecagelegenheden die daar zijn gevestigd. Ook aan de haven kun je terecht voor een sfeervol hapje eten buiten de deur.

Breda is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Breda beschikt over treinverbindingen met onder andere Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch. Bovendien is de stad omringd met uitvalswegen in alle windrichtingen, ook naar België.

Huurwoningen in Breda

Als je op zoek bent naar een huurwoning in Breda heb je ruime keuze. Centraal in de stad liggen mooie appartementen aan de Anna van Lotharingentoren. Hier woon je vlakbij het hart van de stad, het Kasteel van Breda.

Wil je in een groene omgeving wonen? Dan is de wijk Brabantpark wellicht iets voor jou. Het appartementencomplex Heusdenhoutsestraat van vb&t Verhuurmakelaars ligt op een rustige, groene locatie. Voorzieningen zoals winkels, scholen en sportverenigingen zijn hier ook aanwezig.

Ten noorden van het centrum liggen ook appartementen en huurhuizen waar je heerlijk woont. De appartementen aan de Deinzestraat en de Bornhemstraat en de huurhuizen aan de Heksenwiellaan en de Kerkuil, Blauwvoet en Havik bieden haar inwoners veel ruimte, terwijl de stad toch dichtbij is.

Woning huren in Breda e.o. via vb&t Verhuurmakelaars

Het aanbod huurwoningen in Breda is bij vb&t Verhuurmakelaars zeer gevarieerd. Van appartementen in het centrum tot huurhuizen in een rustige wijk die met groen omgeven is. Ontdek ons actuele huuraanbod om te kijken of er iets voor jou bij zit. Woon je liever niet in de stad? Kijk dan eens naar ons huuraanbod in omliggende plaatsen, zoals Etten-Leur en Oosterhout.

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.