Huurwoningen in Amsterdam

Een huurwoning vinden in Amsterdam kan een uitdaging zijn. Met de hulp van vb&t Verhuurmakelaars kun jij toch een geschikte huurwoning vinden die bij jouw wensen past. vb&t Verhuurmakelaars heeft namelijk een divers aanbod in Amsterdam. Voer jouw specifieke woonwensen in en je krijgt direct een overzicht van alle relevante huurwoningen in Amsterdam. Amsterdam is een zeer populaire stad om te wonen. Niet alleen omdat het onze hoofdstad is, maar ook omdat het als stad van alle gemakken voorzien is, goed bereikbaar en veelzijdig is. Amsterdam biedt haar inwoners naast huisvesting ook ruime recreatiemogelijkheden op het gebied van sport, kunst, cultuur, horeca en natuur. Wil jij een woning in Amsterdam huren via vb&t Verhuurmakelaars? Check dan eerst of je voldoet aan onze inkomenseisen.

Amsterdam is de grootste gemeente van Nederland en was in de Gouden Eeuw één van de grootste handelssteden ter wereld. Haar internationale karakter is tegenwoordig nog steeds terug te vinden in de veelzijdigheid van haar inwoners. Dit komt mede doordat Amsterdam een geliefde stad is onder studenten, ook uit het buitenland. Met twee universiteiten, de Hogeschool van Amsterdam en het ROC is Amsterdam ook een echte studentenstad. Maar tevens voor toeristen van over de hele wereld is het een trekpleister voor Nederland. De vele musea, karakteristieke grachtenpanden, pittoreske bruggetjes en verborgen steegjes geven deze grote stad een knus gevoel. Wonen in Amsterdam betekent wonen in een wereldstad!

Huren bij vb&t Verhuurmakelaars

Wil je in aanmerking komen voor een huurwoning in Amsterdam? Dan is het belangrijk dat je voldoet aan een aantal inkomenseisen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je in een huurwoning terecht komt die bij jou past.

Als je je hebt ingeschreven kun je direct reageren op beschikbare woningen in ons huuraanbod in Amsterdam. Afhankelijk van het aantal reacties op de woningen nodigen we je uit voor een bezichtiging. Staat er niet direct een huurwoning bij die voldoet aan jouw woonwensen? Dan kun je jezelf vrijblijvend inschrijven voor updates over ons huuraanbod. Wij houden je dan via e-mail op de hoogte van de huurwoningen die wel passen bij jouw situatie. Zo ontvang jij altijd als eerste ons recente huuraanbod!

InfographicNEWIn Amsterdam hoef je je nooit te vervelen. Onze hoofdstad is een gewilde woonplaats en is uitgerust met uiteenlopende voorzieningen voor haar inwoners. Elke wijk heeft haar eigen charmes. Zo is Amsterdam-Noord het hippe stadsdeel en kom je in de Pijp een mooie mix van verschillende culturen tegen. Het mooie aan Amsterdam is dat je niet in het centrum hoeft te wonen om te profiteren van het bruisende leven in de stad. Met de metro, tram of trein beweeg je je snel van locatie naar locatie. Bovendien is de fiets in Amsterdam natuurlijk ook een geliefd vervoersmiddel.

drieluik-amsterdamAmsterdam heeft haar naam te danken aan de rivier de Amstel die dwars door de stad stroomt. Dit resulteert in meer dan 150 grachten en fotogenieke bruggetjes. Bovendien kent Amsterdam vele gezichten, van oude grachtenpanden tot moderne hoogbouw. Het centrum van de stad staat bekend om haar diverse winkelaanbod dat in elke behoefte kan voorzien. Aan restaurants, kroegen en cafés is in Amsterdam ook zeker geen gebrek. Je hebt ruime keuze voor elke maaltijd buiten de deur. Kunst- en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in één van de honderden musea en vele theaters of bioscopen die de stad rijk is. Naast het welbekende Rijksmuseum en het Stedelijk Museum zijn er diverse musea voor verschillend publiek. Daarnaast zijn attracties zoals Artis, de Johan Cruijff Arena en Madame Tussauds vermaak voor jong én oud. Jaarlijkse evenementen zoals de Dam tot Damloop, Amsterdam Dance Event, festivals en de Gay Pride bieden ook voor iedere doelgroep wat wils.

Een woning huren in Amsterdam betekent niet altijd drukte en vermaak. Er is veel groen te vinden in bijvoorbeeld het Vondelpark en het Amsterdamse Bos. Bovendien geniet je vanuit de buitenwijken in Amsterdam van alle gemakken waar de grote stad je in voorziet en wat meer ruimte om je heen.

Appartement huren in Amsterdam

Wie in Amsterdam op zoek is naar een huurwoning treft een groot aanbod om uit te kiezen. vb&t Verhuurmakelaars heeft een zeer gevarieerd huuraanbod in Amsterdam. Zo woon je in één van de appartementencomplexen Statendam of de Halve Maen op een prachtige plek in Amsterdam-Noord. Deze appartementen bevinden zich praktisch naast het IJ, waardoor je je snel in het centrum bevindt. In deze complexen vind je twee-, drie-, vier- of vijfkamerappartementen met een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Amsterdam-Oost staat bekend om de brede straten en het vele groen. Appartementencomplex de Heelmeesters ligt in dit deel van de stad dat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Met de fiets, tram, bus of metro is het centrum van hieruit zeer goed bereikbaar. Aan de zuidkant van Amsterdam ligt de wijk Buitenveldert. Deze wijk kent veel groen en de A10 is binnen enkele minuten bereikbaar. Hier liggen meerdere huurcomplexen van vb&t Verhuurmakelaars. De complexen liggen aan de Geervliet, Bulgerstein en Hogewerf. In deze straten is het rustig wonen en heb je winkelcentrum Groot Gelderlandplein op 5 minuten loopafstand. Qua bereikbaarheid zit je hier ook zeker goed met treinstations RAI en Amsterdam-Zuid, en de A10 om de hoek. Wonen in Amsterdam Nieuw-West? In de wijk Slotervaart staan meerdere woontorens aan de Wittgensteinlaan en de Fregenlaan. De complexen hebben meerdere kamerappartementen en penthouses. De woningen zijn ruim opgezet en bieden mooi uitzicht over de stad.

Woning huren in Amsterdam en omgeving via vb&t Verhuurmakelaars

Bij vb&t Verhuurmakelaars vind je verschillende huurwoningen in Amsterdam. Kijk in ons huuraanbod om te zien of er een woning is die voldoet aan jouw woonwensen en reageer direct. Wil je liever buiten de stad wonen, maar met de voorzieningen van de stad binnen handbereik? Kijk dan ook eens in de omliggende plaatsen Diemen en Amstelveen.

Ons team gaat aan de slag met jouw wensen en behoeften!

Met een woningbestand van ruim 20.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 50 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.