Aanvullende diensten

Wij merken steeds vaker dat onze huurders niet enkel op zoek zijn naar een woning, maar naar totale ontzorging. Denk aan een verhuisservice, een nuts partner etc. Om die reden zijn wij met vb&t Verhuurmakelaars een aantal samenwerkingen aangegaan met bedrijven waar wij een goede relatie mee hebben opgebouwd de afgelopen jaren.

Wij zijn ervan overtuigd dat je bij deze bedrijven in goede handen bent als het gaat over ieders expertise. Wij brengen jullie graag in contact, maar behouden het recht op terugkoppeling en de klanttevredenheid per lead. Zo blijven wij in-control over de kwaliteit van de verschillende samenwerkingen.

Easie Box

We zijn met vb&t Makelaars een samenwerking aangegaan met Verhappen Transport en Koeriersdiensten onder de naam EASIE Box.

Hierbij bieden wij een (tijdelijke) opslagruimte op maat aan!

Herken je jezelf bijvoorbeeld in een van de volgende situaties?

  • Je wilt gaan starten met de verkoop van je woning, maar je hebt de afgelopen jaren te veel spullen verzameld. Je makelaar adviseert je om de woning zo leeg mogelijk te tonen aan de kandidaat-kopers.
  • Heb je je woning verkocht, maar moet je tijdelijk elders verblijven voordat je je nieuwe woning betrekt en weet je even niet wat je met al je spullen moet doen?
  • Heb je veel spullen verzameld, maar kan je er (nog) geen afscheid van nemen?

Herken je je in één van deze situaties? Huur dan je eigen EASIE Box!

Meer weten? Klik hier