Huurwoningen in Eindhoven

Huurwoningen in Eindhoven die te huur zijn, of binnenkort vrij komen? Vind ze in het ruime aanbod van huurwoningen van vb&t Verhuurmakelaars. Van appartementen in hartje Eindhoven tot huurwoningen in kindvriendelijke wijken. Wil jij kans maken op het huren van een huis of appartement? Vergeet dan niet eerst onze inkomenseisen te bekijken die wij hanteren voor het huren in de vrije sector.

Eindhoven is de grootste stad van Noord-Brabant met meer dan 220.000 inwoners. De stad behoort tot de Brainport regio en is één van de slimste regio’s ter wereld. Voor iedereen is er voldoende te beleven in de stad. Of je nu een gezin hebt, er studeert of er als expat werkzaam bent. Er is voor ieder wat wils!

Huren in Eindhoven bij vb&t Verhuurmakelaars

De woningen die wij verhuren in Eindhoven behoren tot de vrije sector. Om een woning te kunnen huren dien je dus te voldoen aan onze inkomenseisen. Dit geldt overigens voor alle woningen die verhuurt worden door vb&t Verhuurmakelaars. Wil je weten aan welke eisen je moet voldoen? Lees dan hier alle informatie over de inkomenseisen.

Via de website kun je direct reageren op beschikbare woningen in het huuraanbod van Eindhoven. Je hoort daarna van ons of we je uitnodigen voor een bezichtiging.

Is er op dit moment geen passende huurwoning beschikbaar voor je? Dan kun je jezelf gratis en vrijblijvend inschrijven. We sturen je dan e-mails wanneer er een woning in Eindhoven beschikbaar komt die aansluit op jouw woonwensen. Zo weet je zeker dat je op de hoogte blijft van ons aanbod!

InfographicNEW


Huren in Eindhoven

Eindhoven is de grootste stad van Noord-Brabant. Dit zie je ook terug in de diversiteit aan huurwoningen die beschikbaar zijn. De stad staat bekend als dé lichtstad en de laatste jaren als Brainport regio. Door de High Tech Campus en ontwikkelafdelingen van high tech bedrijven, huisvesten steeds meer culturen zich in Eindhoven. Dit zorgt voor een aangename en internationale sfeer in combinatie met het gemoedelijke en bourgondische wat Brabant te bieden heeft.

drieluik-eindhovenEindhoven heeft alles wat je van een stad mag verwachten. Winkelen, kunst en cultuur, ontspanning en de grootste kroegenstraat van Nederland. Net buiten het centrum vind je verschillende plekken met groene parken waar je even kunt ‘ontsnappen’ aan de hectiek van de dag. Elk stadsdeel is voorzien van de belangrijkste voorzieningen zoals winkels, scholen, huisartsen en apotheken. Deze zijn dus altijd dichtbij.

De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid van Eindhoven. Eindhoven is per auto te bereiken via de A50, A58, A2 en de A67. De randweg N2 maakt het mogelijk om het juiste stadsdeel binnen te rijden zonder dat je de hele stad door moet. Toch is Eindhoven beter bereikbaar per trein als per auto. Eindhoven kent twee stations, vanuit het centraal station loop je direct de binnenstad in. Via station Eindhoven Strijp-S kom je direct terecht in de creatieve hub van de stad.

Huurwoningen in Eindhoven

Het aanbod van huurwoningen in Eindhoven is groot. In het centrum vind je onder andere de volgende appartementencomplexen waar je prettig kunt wonen: De Baron, De JonkheerPicuskade en de eerste woontoren van Eindhoven, De Regent. De centrale ligging van de complexen biedt veel mogelijkheden. Niet alleen qua winkelen, maar ook op het gebied van dagelijkse voorzieningen.

Liever niet midden in het centrum wonen, maar wel in de buurt. Kijk dan eens naar ons huuraanbod in Hartje Eindhoven. Ook hebben we mogelijkheden op het bruisende Strijp-S. Loftwonen is daar mogelijk in het complex Blok 61, midden tussen de creatievelingen en vrijbuiters die hun plek hebben gevonden op dit stoere terrein.

Ook zijn er tal van mogelijkheden om buiten het centrum te wonen. Denk hierbij aan Hof 24, een speelse en kindvriendelijke wijk tussen het groen en vlakbij sport- en winkelvoorzieningen. Of de jaren 80 woningen in de Achtse Barrier en één van de jongste wijken van Eindhoven Blixembosch.

In de nieuwbouwwijk Meerhoven hebben we ook een divers aanbod van zowel woningen als appartementen. Het project Meerrijk kent stadswoningen met een speelse indeling, maar ook de moderne Anthony Fokker appartementen zijn een mooie optie. Wonen en winkels worden in deze wijk perfect afgewisseld in een omgeving van landelijke waterpartijen, boomgaarden en bossingels.

Woning huren in Eindhoven e.o. via vb&t Verhuurmakelaars

Het aanbod van huurwoningen via vb&t Verhuurmakelaars is groot. Of je nu midden in het bruisende centrum wil wonen, of in een groene en kindvriendelijke wijk. Het is allemaal mogelijk via vb&t Verhuurmakelaars.  

Heb je geen behoefte om direct in de stad te wonen, maar wil je wel graag nabij Eindhoven wonen? Bekijk dan ook gerust eens ons huuraanbod in Geldrop, Heeze, Nuenen, Son & Breugel en Veldhoven.

Ons team gaat aan de slag met jouw wensen en behoeften!

Met een woningbestand van ruim 20.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 50 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.