Huurwoningen in 's-Hertogenbosch

Op zoek naar een huurwoning in Den Bosch? In het huuraanbod van vb&t Verhuurmakelaars vind je makkelijk en snel een huurwoning die aansluit bij jouw woonwensen. Den Bosch, hoofdstad van Noord-Brabant, is één van Nederlands oudste steden en stamt uit de Middeleeuwen. Aan Brabantse gezelligheid ontbreekt het hier dan ook niet. De oude binnenstad is nog steeds omringd door de oude stadsmuren en winkelen doe je in de mooie oude panden die rondom de markt gelegen zijn. Wil jij in aanmerking komen voor een huurwoning in deze gezellige Brabantse stad? Kijk dan eerst of je voldoet aan onze inkomenseisen voor huren in de vrije sector!

Tegenwoordig wordt de stad vaak Den Bosch genoemd, maar officieel is de naam nog steeds ’s-Hertogenbosch. Deze naam komt oorspronkelijk uit het Frans. Uit diezelfde tijd komen de bekende stadsmuren en de grachten die om de binnenstad liggen. Tegenwoordig staat Den Bosch bekend om een heleboel dingen, waaronder de Bossche Bol, het Oeteldonkse carnaval, de gezellige winkelstraten en de bourgondische cafés en restaurants. Dit betekent dat er altijd wel wat te beleven is. Wanneer je een woning huurt in Den Bosch zul je snel ontdekken waarom deze stad het hart van Brabant is!

Huren bij vb&t Verhuurmakelaars

Als je je hebt ingeschreven bij vb&t Verhuurmakelaars kun je direct reageren op het beschikbare huurwoningaanbod in Den Bosch. Op basis van de hoeveelheid reacties op de woning nodigen we je uit voor een bezichtiging. Om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen, hanteren we een aantal inkomenseisen waar je aan moet voldoen. Op deze pagina vind je hier meer informatie over.

Zit er op dit moment geen huurwoning in ons aanbod voor jou bij? Schrijf je dan alsnog in en stel een alert in. Als je ons doorgeeft wat jouw specifieke woonwensen zijn, sturen we je een mail op het moment dat er een huurwoning vrij komt die bij jou past. Zo ben je altijd op de hoogte van het nieuwste huuraanbod in Den Bosch!

InfographicNEW


Huren in Den Bosch

Den Bosch wordt gekenmerkt door de Brabantse gezelligheid en barst van de cultuur. Hoewel Den Bosch een echte stad is, voelt het voor haar inwoners toch knus en kleinschalig aan. Een paar van de highlights zijn de beroemde Sint Jans kathedraal, het grote marktplein midden in de stad, de Binnendieze, gezellige winkelstraatjes en de natuur in de Bossche Broek.

drieluik-denbosch


Wat Den Bosch een geliefde stad maakt onder haar inwoners heeft alles te maken met haar veelzijdigheid. Vanuit de gezellige binnenstad sta je binnen no-time midden in de natuur op de Bossche broek of in één van de vele groene parken die de stad rijk is. Voor wat ontspanning op het gebied van kunst en cultuur kun je uitstekend terecht in de Verkadefabriek, het Theater aan de Parade of het Noordbrabants Museum. Eens per jaar wordt Den Bosch een aantal dagen omgetoverd tot Oeteldonk. Tijdens carnaval staat de stad vol met mensen met geel-wit-rode sjaaltjes. Ook voor winkelen is Den Bosch de place to be. Met een ruim aanbod winkels is er voor iedereen wat wils. De Brabantse gezelligheid is overigens niet alleen in het centrum te vinden. Ook in de wijk achter het station, het Paleiskwartier, werkt de gemeente aan recreatiegelegenheden in de vorm van horeca, natuur en entertainment. Dat Den Bosch ook een echte studentenstad is, is te merken aan de studentenhuizen die rondom het centrum zijn gevestigd. Met de Avans, de HAS en het Koning Willem I College mag Den Bosch zich dan ook met recht een studentenstad noemen.

Den Bosch is zeer centraal in het land gelegen. Met diverse snelwegen naar alle richtingen in het land ben je vanuit Den Bosch snel onderweg. Zo brengt de A59 je naar het westen of het oosten en rijd je via de A2 of de A65 richting het noorden of het zuiden. Ook met het openbaar vervoer is Den Bosch goed bereikbaar. Er zijn twee treinstations en het uitgebreide busnetwerk brengt je overal in de stad en rijdt je ook richting Tilburg en Eindhoven.

Appartement huren in Den Bosch

Het woningaanbod in Den Bosch is zeer divers. Op basis van jouw woningvoorkeuren kun je in verschillende delen van de stad wonen. Woon je graag dichtbij de binnenstad en haar voorzieningen? Dan is wonen in de Arena of de stationsweg misschien iets voor jou. Boven winkelcentrum de Arena zit een wooncomplex waar je een zeer centrale ligging hebt ten opzichte van het sfeervolle stadscentrum. Aan de andere kant van het centraal station vind je de wijk Paleiskwartier. Een moderne wijk met veel nieuwbouw en kantoren. Hier liggen een aantal appartementencomplexen zoals Mijn Paleis, Markiezenhof en Belvédère. Deze appartementencomplexen stralen luxe en comfort uit en zijn modern vormgegeven. Bovendien bevind je je vlakbij het centraal station met aan de andere kant het centrum. Woon je liever wat verder van het centrum af? Dan is complex Bloom in Maaspoort, ten noorden van het centrum, wellicht de ideale woonplek voor jou. In Maaspoort vind je uitgestrekte groene vlaktes en ben je niet ver weg van diverse uitvalswegen. Ten zuiden van het centrum ligt Willemspoort, een prachtig nieuwbouw huurcomplex. Willemspoort is gelegen in de wijk Boschveld die precies tussen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en het Koning Willem I College ligt. Dit is de ideale locatie ten opzichte van het centrum, uitvalswegen en het station.

Woning huren in Den Bosch en omgeving via vb&t Verhuurmakelaars

vb&t Verhuurmakelaars heeft een divers aanbod huurwoningen in Den Bosch. Neem een kijkje in ons aanbod om te zien of er iets voor jou tussen zit en schrijf je in! Kun je op dit moment niet slagen voor een huurwoning in Den Bosch? Kijk dan ook eens in ons huuraanbod in BoxtelHeeschZaltbommel of Waalwijk.

Ons team gaat aan de slag met jouw wensen en behoeften!

Met een woningbestand van ruim 20.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 50 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.