Huurwoningen in Arnhem

Huurwoningen in Arnhem vind je bij vb&t Verhuurmakelaars! In Arnhem vind je een uitgebreid aanbod huurappartementen. Vanwege de variatie aan huurwoningen kan elke doelgroep een geschikt appartement vinden in Arnhem. De stad staat bekend om haar gezelligheid en winkelstraten. Daarnaast bevind je je hier ook nooit ver van een groene omgeving. Wil jij in aanmerking komen voor jouw droomappartement in Arnhem? Kijk dan eerst of je voldoet aan de inkomenseisen die wij hiervoor hanteren.

Arnhem ligt in de provincie Gelderland. Historisch gezien is Arnhem een belangrijke stad in Nederland. Dit is terug te vinden in de architectuur van veel gebouwen in de stad en de vele musea en monumenten. Dat Arnhem altijd een geliefde locatie is geweest heeft alles te maken met de centrale ligging in het land en het feit dat het vlakbij de grens met Duitsland ligt. Vanuit Arnhem zit je snel op de snelweg of in de trein naar het noorden, zuiden of westen of onze oosterburen.

Huren bij vb&t Verhuurmakelaars

Als je in aanmerking wilt komen voor een huurwoning in de vrije sector via vb&t Verhuurmakelaars, moet je voldoen aan onze inkomenseisen. Zo kunnen wij je aan een passende huurwoning helpen. Door je in te schrijven kun je direct reageren op de beschikbare woningen in ons huuraanbod. Afhankelijk van het aantal reacties op de woningen word je uitgenodigd voor een bezichtiging.

Zit er niet meteen een geschikte woning voor jou tussen? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in en meld je aan voor updates over ons aanbod. Je kunt zelf aangeven wat jouw woonwensen zijn. Op het moment dat wij een passende woning voor je vinden ontvang je automatisch een mail, zodat je direct kunt reageren.

InfographicNEW


Huren in Arnhem

Arnhem staat bekend om de prettige sfeer die er hangt. De binnenstad staat bekend om haar leuke horecagelegenheden en winkels. Als één van de grootste winkelsteden in Nederland heeft Arnhem vestigingen van grote winkelketens, maar ook kleine boetiekjes en speciaalzaken waar shoppers hun hart op kunnen halen. Voor wie even wil ontsnappen aan de drukte van de stad biedt Arnhem een aantal prachtige plassen en parken waar je heerlijk tot rust komt. Bovendien loopt de Rijn dwars door de stad, wat zorgt voor een aantal prachtige uitzichten vanaf de Rijnkade. Ook voor natuur en recreatie buiten de stad zit je in Arnhem goed. Arnhem is gelegen in natuurgebied de Betuwe en ten noorden van de stad vind je de prachtige Veluwe.

drieluik-arnhemWonen in het centrum van Arnhem betekent dat je veel voorzieningen op loopafstand hebt. Maar Arnhem heeft ook een aantal charmante andere wijken. In Arnhem-Noord vind je de levendige wijk Presikhaaf, het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers Zoo en de HAN. Arnhem-Zuid beschikt over de woonboulevard, winkelcentrum Kronenburg en de GelreDome. Ook qua sportvoorzieningen heeft Arnhem een gevarieerd aanbod. Zo zijn er verschillende sportverenigingen, fitnessclubs, een zwembad en meerdere sportparken en -hallen. Cultureel gezien beschikt de stad over een aantal leuke bezienswaardigheden zoals de historische kelders, het stadstheater en ook het Kröller-Müllermuseum op de Veluwe is niet ver weg. Als je een appartement huurt in Arnhem hoef je jezelf zeker niet te vervelen!

Mocht je je toch buiten Arnhem moeten begeven dan zit je snel op een van de snelwegen die rondom de stad liggen. De A12, A50 en A325 zijn vanuit alle hoeken van Arnhem makkelijk te bereiken. Ook op het gebied van openbaar vervoer is Arnhem goed ontwikkeld. Met maar liefst 4 treinstations en een uitgebreid busnetwerk ben je binnen no-time in en uit de stad.

Appartement huren in Arnhem

Een appartement zoeken in Arnhem betekent dat je een groot aanbod hebt om uit te kiezen. Zo woon je in complex Nieuwstad in de Walstraat midden in het centrum, met centraal station om de hoek. Net iets buiten het centrum bevindt zich complex Park Sonswijck, op een prachtige locatie aan de rand van het Sonsbeekpark. Vanuit hier loop je zo naar het centrum.  Ook Kluizeweg en Boschvelt bevinden zich in het noorden van Arnhem. Hier geniet van veel groen en een mooie bebouwing in de wijken. Ten zuiden van de Rijn vind je Malburgen. Deze wijk ligt relatief dichtbij het stadscentrum en is verbonden met het noorden van de stad door middel van twee bruggen.

Woning huren in Arnhem en omgeving via vb&t Verhuurmakelaars

vb&t Verhuurmakelaars heeft verschillende opties voor huurwoningen in Arnhem. Neem een kijkje in ons aanbod om te zien of er iets bij zit dat voldoet aan jouw woonwensen en schrijf je in! Is Arnhem niet de stad waar jij graag zou willen wonen, maar spreekt de regio jou wel aan? Kijk dan eens in ons huuraanbod in het omliggende Nijmegen of Druten.

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.