Huurwoningen in Maastricht

Huurwoningen in Maastricht die per direct beschikbaar zijn? Of woningen die binnenkort beschikbaar komen? Die vind je eenvoudig bij vb&t Verhuurmakelaars. Door het ruime aanbod huurwoningen vind je gemakkelijk en snel een woning die bij je past. Van appartement tot woonhuis gelegen in verschillende delen van Maastricht. Wil jij een woning huren in Maastricht via vb&t Verhuurmakelaars? Bekijk dan of jij voldoet aan de inkomenseisen die wij hanteren voor huurwoningen in de vrije sector.

Direct inschrijven Huuraanbod Maastricht

Maastricht is een prachtige stad in onze zuidelijkste provincie, Limburg. In de binnenstad staan veel historische gebouwen en er heerst een bourgondische sfeer. Je vindt er dan ook talloze (eet)cafés en restaurants. Daarnaast is de stad ook voorzien van diverse musea, mooie winkelstraten en uitgaansgelegenheden. Vanwege haar ligging kun je hier zowel in het Nederlands als in het Duits worden aangesproken. Maastricht ligt namelijk niet ver van de grenzen met Duitsland en België.

Huren bij vb&t Verhuurmakelaars

Heb je je ingeschreven bij vb&t Verhuurmakelaars, dan kun je direct reageren op de beschikbare woningen in ons huuraanbod. Op basis van het aantal reacties nodigen we je uit om de woning te komen bezichtigen. Vergeet niet om onze inkomenseisen te bekijken om te zien of je in aanmerking komt voor een huurwoning in Maastricht.

Zit er nu geen passende huurwoning voor jou bij in ons huuraanbod? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in en geef ons jouw woonwensen door. Dan houden wij je per mail op de hoogte van de nieuwste huurwoningen die bij jou situatie passen!

InfographicNEW


Huren in Maastricht

Maastricht is een oude stad die al vele eeuwen bewoond is. Hierdoor kent de stad veel historische gebouwen. Deze lange geschiedenis zie je goed terug in de binnenstad aan de statige panden, het stadhuis, het Dinghuis en aan het Vrijthof vind je de bekendste bouwwerken van de stad. Denk aan  de Sint Janskerk en de Sint-Servaasbasiliek. Het prachtige Maastricht kent natuurlijk ook moderne bouw. Niet alleen in de buitenwijken, maar ook in het centrum.

drieluik-maastricht


Maastricht is voorzien van alle gemakken die een stad nodig heeft. Hierdoor hoef je je nooit te vervelen. Van musea en theater tot uitgaansgelegenheden en bourgondische restaurants. De stad biedt voor al haar inwoners wat wils. Uiteraard is er geen gebrek aan kleine winkeltjes en grote winkelketens in het centrum. Maastricht is een uitstekende stad om te winkelen. In de binnenstad, maar ook in winkelcentrum Mosae Forum. Culinair genieten kan in de vele knusse cafeetjes, hoogstaande restaurants en gezellige terrasjes. Ook aan de sportieve recreatie is gedacht. Zo zijn er veel sportverenigingen waar je hartelijk wordt verwelkomd en leent de heuvelachtige omgeving zich uitstekend voor mountainbikers, wielrenners en wandelaars.

Maastricht ligt op een zeer strategische plek vlakbij de landsgrenzen met België en Duitsland. Dit betekent dat je snel in het Belgische Luik en Hasselt of het Duitse Aken bent. Ook in ons eigen land liggen er rondom Maastricht karakteristieke dorpjes en unieke landschappen waar je heerlijk van kunt genieten op je vrije dag. Maastricht is verbonden met de rest van het land via de A2. Deze snelweg is vanuit de stad makkelijk te bereiken. Het openbaar vervoer in en rondom de stad is uitstekend geregeld. Met maar liefst drie treinstations en een uitgebreid busnetwerk verplaats je jezelf snel van de ene naar de andere plek.

Appartement huren in Maastricht

Het huuraanbod van vb&t Verhuurmakelaars in Maastricht is heel divers. Zo woon je in appartementencomplex GubbelstraatBoschstraat Oost of in één van de appartementen van het project Wonen boven Winkels in hartje centrum. Hier woon je op een steenworpafstand van de Markt, winkelcentrum Mosae Forum en gezellige horeca. Aan de andere kant van de Maas ligt het centraal station van Maastricht. Aan deze kant van de rivier vind je ook een aantal appartementencomplexen, zoals RemanuletWijckerveldKoningsplein. Deze appartementen liggen op loopafstand van het historische centrum van Maastricht, het treinstation, de bibliotheek en verschillende winkel- en horecavoorzieningen. Verder biedt vb&t Verhuurmakelaars appartementen aan in de wijk Heugem. Appartementencomplex de Beente bestaat uit twee blokken met meerdere woningtypes en een winkelcentrum vlakbij.

Woning huren in Maastricht en omgeving via vb&t Verhuurmakelaars

Naast appartementen heeft vb&t Verhuurmakelaars ook eengezinswoningen te huur in Maastricht. De huurhuizen aan de Garmanderweerd, Bolderikweerd, Lavendelweerd en Silenenweerd zijn tussenwoningen en halfvrijstaande woningen met of zonder garage. In de Koraal, gelegen in de wijk Caberg in het noorden van Maastricht, is het duurzaam en comfortabel wonen. Het Vrijthof ligt hier op slechts 10 minuten afstand, maar van de drukte van de stad is hier niets te merken. De Koraal bestaat uit eengezinswoningen die van alle gemakken zijn voorzien.

Woon je liever buiten de stad, maar wel graag in de nabije omgeving van Maastricht? Kijk dan eens naar ons aanbod in  Valkenburg en Beek.

Ons team gaat aan de slag met jouw wensen en behoeften!

Met een woningbestand van ruim 20.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 50 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.