Huurwoningen in Utrecht

Een huurwoning vinden in Utrecht kan een uitdaging zijn. Met de hulp van vb&t Verhuurmakelaars kun jij toch een geschikte huurwoning vinden die bij jouw wensen past. vb&t Verhuurmakelaars heeft namelijk een divers aanbod in Utrecht. Voer jouw specifieke woonwensen in en je krijgt direct een overzicht van alle relevante huurwoningen in Utrecht. Utrecht is een stad met een zeer rijke historie. Het is de vierde stad van ons land met circa 360.000 inwoners. Wil jij een woning in Utrecht huren via vb&t Verhuurmakelaars? Check dan eerst of je voldoet aan onze inkomenseisen.

Utrecht is van de vier grootste Nederlandse steden het meest centraal gelegen. Binnen deze gemeente kruisen de belangrijke noord-zuid lopende A2 en west-oost lopende A12 elkaar. Andere autosnelwegen die door Utrecht lopen, respectievelijk hier beginnen, zijn de A27 en A28. Het centraal station van Utrecht is qua aantal vertrekkende treinen het grootste spoorwegknooppunt van Nederland. Ook loopt door deze stad het druk door binnenschepen bevaren Amsterdam-Rijnkanaal.

Utrecht is, samen met de drie grootste steden van Nederland en een aantal middelgrote steden, onderdeel van de Randstad. Mede hieraan dankt Utrecht zijn gunstige economische positie.

Huren bij vb&t Verhuurmakelaars

Wil je in aanmerking komen voor een huurwoning in Utrecht? Dan is het belangrijk dat je voldoet aan een aantal inkomenseisen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je in een huurwoning terecht komt die bij jou past.

Als je je hebt ingeschreven kun je direct reageren op beschikbare woningen in ons huuraanbod in Utrecht. Afhankelijk van het aantal reacties op de woningen nodigen we je uit voor een bezichtiging. Staat er niet direct een huurwoning bij die voldoet aan jouw woonwensen? Dan kun je jezelf vrijblijvend inschrijven voor updates over ons huuraanbod. Wij houden je dan via e-mail op de hoogte van de huurwoningen die wel passen bij jouw situatie. Zo ontvang jij altijd als eerste ons recente huuraanbod!

InfographicNEWIn Utrecht hoef je je nooit te vervelen. De provinciestad is multicultureel en in het kader daarvan wordt op de ‘culturele zondagen’ van alles georganiseerd. Voor de liefhebbers zijn diverse theaters, waaronder het bekende Beatrix Theater, meerdere bioscopen en musea aanwezig. Je kan naar het Spoorwegmuseum of het Nederlands Volksbuurtmuseum. Utrecht telt ook vele kerken, waaronder enkele zeer oude.

drieluik-utrecht

Utrecht heeft haar bijnaam Domstad ontleent Utrecht aan de ruim honderd meter hoge en ruim zeshonderd jaar oude Domtoren, gelegen aan het Domplein.
De gemiddelde leeftijd van de Utrechtse bevolking is relatief laag door de vele hier studerenden. De bekendste en grootste instellingen van onderwijs zijn de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht. Bekende Utrechtse bedrijven zijn NS, ProRail, Rabobank, De Volksbank, ASR, SHV, Jaarbeurs Utrecht en Douwe Egberts.

Appartement huren in Utrecht

Wie in Utrecht op zoek is naar een huurwoning treft een aanbod van een aantal complexen. Zo woon je in één van de appartementencomplexen Reykjavik of Oudennoord. De appartementen in het complex Reykjavik zijn gelegen in Leidsche Rijn, vanwaar je binnen 5 minuten op de snelweg kan zijn. Op enkele minuten loopafstand van station Utrecht – Leidsche Rijn en het splinternieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum met meer dan 130 winkels, horeca en services.
De appartementen aan Oudenoord bevinden zich eveneens dichtbij het openbaar vervoer en toegang tot de snelweg.
In beide complexen zit een complete keuken, voorzien van ATAG inbouwapparatuur; motorloze RVS wandafzuigkap, keramische kookplaat, vaatwasser, combimagnetron en koel-vriescombinatie.

Het complex DeBuurt is een unieke woonplek op de grens tussen Overvecht en de stad. Deze woningen zijn ontwikkeld voor een brede doelgroep. Van starters op de woningmarkt tot senioren met en zonder zorgbehoefte. De huurappartementen liggen in drie gebouwen, die samen DeBuurt vormen.

Woning huren in Utrecht en omgeving via vb&t Verhuurmakelaars

Bij vb&t Verhuurmakelaars vind je verschillende huurwoningen in Utrecht. Kijk in ons huuraanbod om te zien of er een woning is die voldoet aan jouw woonwensen en reageer direct. Wil je liever buiten de stad wonen, maar met de voorzieningen van de stad binnen handbereik? Kijk dan ook eens in de omliggende plaatsen Hilversum en Amstelveen.

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.