Huurwoningen in Helmond

Huurwoningen in Helmond die je direct kunt huren of binnen niet al te lange termijn beschikbaar komen? Kijk gerust eens rond in het ruime huuraanbod van vb&t Verhuurmakelaars. Van appartementen midden in het centrum tot woningen in de Vinex-wijk Brandevoort. Om in aanmerking te komen voor een huis of appartement in Helmond moet je voldoen aan onze inkomenseisen. Check hier welke inkomenseisen van toepassing zijn op het huren in de vrije sector.

Helmond is een leuke middelgrote stad nabij Eindhoven. Met meer dan 95.000 inwoners behoort het tot de grootste steden van zuidoost-Brabant. Het centrum is een levendige plek met winkels, horecagelegenheden en vermaak, zoals een bioscoop en theater. Voor elke gezinssituatie is er een geschikte plek om een huurwoning te huren.

Huren in Helmond bij vb&t Verhuurmakelaars

Ons aanbod huurwoningen in Helmond zijn zogenoemde vrije sector woningen. Om aanspraak te kunnen maken op één van deze woningen of appartementen moet je voldoen aan de door ons gestelde inkomenseisen. Deze eisen gelden voor alle woningen die vb&t Verhuurmakelaars verhuurt. Wil je meer weten over deze eisen? Lees dan snel alle informatie over de inkomenseisen.

Heb je een mooie woning of appartement gevonden? Dan kun je direct en eenvoudig reageren via onze website. Afhankelijk van het aantal reacties ontvang je nadat je hebt gereageerd een uitnodiging om de woning te bezichtigen.

Hebben we op dit moment geen geschikte huurwoning per direct beschikbaar? Schrijf jezelf dan gratis en geheel vrijblijvend in. Komt er een woning vrij die voldoet aan jouw woonwensen in Helmond? Dan sturen we je een e-mail, zo weet je zeker dat jij als eerste op de hoogte bent van ons nieuwste aanbod!

InfographicNEW


Huren in Helmond

Helmond is een middelgrote stad in Noord-Brabant. De stad bestaat uit vier kernen: de stad Helmond, Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. De kernen liggen op steenworp afstand van Eindhoven en worden omringd door akkers, heide en bos. De stad heeft zich volledig gestort op de auto-industrie. Helmond heeft namelijk een eigen High Tech Automotive Campus.

drieluik-helmond


Als woonplaats biedt Helmond alles wat nodig is voor een aangenaam en comfortabel leven. De stad is van alle gemakken voorzien, denk hierbij aan winkels, ontspanning en cultuur. Ook qua zorg en onderwijs is er veel mogelijk in Helmond. Wil je even ontsnappen aan de stad? Geen probleem, Helmond wordt namelijk omringd door een groene omgeving waardoor je lekker kunt ontspannen.

De opmars van Eindhoven heeft ook zeker een positieve invloed op de stad Helmond. De werkgelegenheid stijgt en de verwachting is dat de stad in 2035 meer dan 100.000 inwoners telt. Ondanks dat Helmond niet direct aan een snelweg ligt, is de stad goed bereikbaar. Vanuit Eindhoven neem je de N270 en rijd je binnen 10 minuten Helmond binnen. Ook per trein is de bereikbaarheid goed. Met maar liefst 4 treinstations kun je eenvoudig in elke kern van de stad komen.

Huurwoningen in Helmond

De diversiteit van Helmond vind je ook terug in het gemêleerde aanbod van huurwoningen. Midden in het centrum vind je het appartementencomplex De Callenburgh. Dit complex heeft alle voorzieningen in de directe omgeving en zelfs op loopafstand. Zo zijn er winkels, uitgaansgelegenheden, het theater, een bioscoop en het vernieuwde bus- en treinstation.

Ook is Helmond bij uitstek de stad voor royale huurwoningen in kindvriendelijke buurten. Een mooie en nieuwe wijk is Liverdonk in Brandevoort. Gesitueerd dichtbij het sportpark en midden in een groene omgeving. Of wat dacht je van een complete luxe en afgewerkte woning in Ruyschenberg (Esdoornhof)?

Wil je liever gelijkvloers wonen? Wellicht is een appartementen in complex Parc Valere iets voor jou. Deze luxe afgewerkte appartementen liggen op loopafstand van het centrum. Ook in Brandevoort liggen diverse leuke appartementen, zoals De Veste Blok 15-15A-16. Dit stukje Helmond heeft een bijzondere authentieke uitstraling door historische gevels en kronkelende straatjes. Wonen op een unieke plek? Kijk dan eens naar Kasteel Noord, niemand zal dit prachtige complex ontgaan met z’n imposante uitstraling en mooie gracht ontgaan.

Woning huren in Helmond e.o. via vb&t Verhuurmakelaars

Het gevarieerde aanbod van huurwoningen in Helmond is groot. Er is voor ieder wat wils! Van een appartement in het bruisende centrum tot mooie twee-onder-1-kapwoningen in ruime opgezette wijken. Je vindt het bij vb&t Verhuurmakelaars!

Liever net buiten Helmond wonen? Bekijk dan snel het huuraanbod rondom Helmond, bijvoorbeeld in Beek en Donk en Deurne.

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.