Over ons

Ons bedrijf maakt deel uit van vb&t Groep, waar je alle diensten onder één dak vindt. De verschillende bedrijfsonderdelen binnen vb&t weten elkaar makkelijk te vinden en stemmen hun activiteiten zorgvuldig op elkaar af. Zo ben je verzekerd van een snelle, vlotte voortgang en het beste advies. Advies dat uitgaat van onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens dus in al ons doen en laten centraal dient te staan. In vb&t vind je een betrokken partner die hecht aan een prettige, duurzame relatie.

vb&t brengt jaarlijks het Buitengewoon Huren magazine uit boordevol wooninspiratie en handige huurtips. Veel lees- en kijkplezier gewenst!

vb&t Verhuurmakelaars is een makelaarskantoor met alle kennis in huis. Of het nu gaat om woningmarktinformatie, nieuwbouw of de markt voor huurwoningen. Uitzonderlijk professioneel en efficiënt. Vastgoed gaat niet alleen over stenen, maar eerst en vooral over jou.

Over jou als gebruiker, die prettig wil wonen, werken, leren, herstellen, winkelen of recreëren.

Of over jou als eigenaar, investeerder of belegger, die jouw investeringen optimaal wil laten renderen. vb&t helpt je daarbij door het toevoegen van de juiste waarde.

Met een woningbestand van ruim 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grotere verhuur-specialisten van Nederland. Sinds kort vind je ons ook in de randstad. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen. Het woningbestand kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woonhuizen en appartementen gelegen in zowel (groot)stedelijke als groene en/of waterrijke omgevingen.

Onze betrokken en deskundige verhuurmedewerkers zetten zich actief in voor de wensen van de klant.

vb&t Verhuurmakelaars maakt deel uit van vb&t Groep bv. Een complete vastgoed dienstverlener. vb&t Groep heeft vestigingen in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland.

vb&t Verhuurmakelaars bedient haar klanten vanuit Eindhoven (hoofdkantoor), Helmond, Breda, ‘s-Hertogenbosch, Maastricht, Arnhem, Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.