Huurwoningen in Den Haag

Wil jij in Den Haag een woning huren? In het uitgebreide aanbod van vb&t Verhuurmakelaars vind je huurappartementen in deze veelzijdige stad. Net als de stad is het huuraanbod divers, waardoor je altijd een passende huurwoningen kan vinden. Den Haag is de ideale plek om te genieten van de voordelen van een grote stad én het strand dat dichtbij ligt. In Den Haag woon je op een zeer centrale plek in de Randstad die gekenmerkt wordt door het Binnenhof, grote kantoren en de multiculturele omgeving. Wil je een woning huren in Den Haag? Kijk dan of je voldoet aan onze inkomenseisen en schrijf je in!

Direct inschrijven Huuraanbod Den Haag

Den Haag is een levendige stad in de provincie Zuid-Holland. Deze stad staat niet alleen bekend vanwege het huisvesten van het Nederlandse politieke centrum, maar ook om haar ligging aan de zee en de duinen. Vanuit het centrum sta je in slechts 15 autominuten op het strand in Scheveningen. Maar ook in de stad zelf is ruimte voor ontspanning en recreatie. Zo vind je er veel groen, historische panden en pleinen. Het centrum is voorzien van uiteenlopende soorten winkels en horecagelegenheden. Begrijpelijk dus dat Den Haag een geliefde thuishaven is voor velen!

Huren bij vb&t Verhuurmakelaars

Schrijf je je in bij vb&t Verhuurmakelaars? Dan kun je meteen reageren op het actuele huuraanbod in Den Haag. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat je voldoet aan onze inkomenseisen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je in een passende huurwoning komt te wonen. Als je hebt gereageerd op een huurwoning krijg je, afhankelijk van het aantal reacties, een uitnodiging om de woning te komen bezichtigen.

Zit er op dit moment geen huurwoning voor jou in ons aanbod in Den Haag? Geef dan bij je inschrijving je woonwensen aan ons door en meld je aan voor updates over ons aanbod. Als er een huurwoning beschikbaar komt die past bij jouw wensen sturen we je meteen een e-mail, zodat je altijd op de hoogte bent van ons nieuwste huuraanbod!

InfographicNEW


Huren in Den Haag

Wonen in Den Haag betekent wonen in een historische, maar moderne stad. Den Haag komt al vroeg voor in de geschiedenisboeken en heeft altijd al een internationaal karakter gehad. Dit heeft de stad vooral te danken aan de ligging, vlakbij de zee en Schiphol bijna om de hoek. De inwoners van deze stad zijn heel multicultureel en dat uit zich dan ook in de voorzieningen, zoals restaurants en winkels uit alle windstreken.

De diversiteit van de inwoners van Den Haag zie je ook terug in de recreatiemogelijkheden. In Den Haag is altijd wel iets te doen. Zo worden evenementen als het Bevrijdingsfestival en de Museumnacht jaarlijks georganiseerd en valt er door het jaar heen ook genoeg te beleven. Niet alleen omdat het Binnenhof midden in de stad ligt en Den Haag de woonplaats is van de koning en koningin, maar ook vanwege de horeca- en uitgaansgelegenheden, musea, theaters, winkelcentra en sportclubs.

drieluik-denhaagWil je je even onttrekken aan de alledaagse drukte van het stadsleven? Dan is het strand nooit ver weg. Wonen in Den Haag betekent namelijk ook dat je vlakbij de zee en het strand bent. Je kunt dus niet alleen gebruik maken van alle gemakken die de stad je biedt, maar ook van de ontspanning die de zee, het strand en de duinen je brengen. In Scheveningen en Kijkduin is het met mooi weer heerlijk toeven en uitwaaien.

Den Haag heeft een zeer praktische ligging in de Randstad. Met diverse uitvalswegen rondom de stad verplaats je je snel naar omliggende steden zoals Rotterdam, Delft, Amsterdam en Leiden. Ook het openbaar vervoer maakt Den Haag een aantrekkelijke stad. Met vier treinstations en een uitgebreid tram- en busnetwerk in en rondom de stad is Den Haag goed bereikbaar. Met rechtstreekse treinverbindingen richting het oosten ben je vanuit hier snel aan de andere kant van het land.

Appartement huren in Den Haag

Den Haag heeft een divers huurwoningenaanbod om uit te kiezen. vb&t Verhuurmakelaars heeft huurwoningen in het Wateringse Veld. Een nieuwe, jonge wijk in het zuidwesten van Den Haag. Deze wijk kent veel groen, diverse verbindingen voor openbaar vervoer en een winkelcentrum. Ook is deze wijk voorzien van diverse scholen, sportverenigingen, een bibliotheek en apotheek. Wateringse Veld combineert het leven in een woonwijk met goede verbindingen naar het stadscentrum en het strand in Scheveningen. De huurcomplexen in deze wijk bestaan uit ruime twee- en driekamerappartementen verdeeld over meerdere woonlagen. In stadsdeel Ypenburg vind je verschillende eengezinshuurwoningen van vb&t. De woningen in deze wijk zijn heel gevarieerd en liggen allemaal dichtbij winkelcentrum Ypenburg. Woon je liever wat dichterbij het centrum? Kies dan voor een huurwoning in de prachtige Archipelbuurt. Dit statige pand ligt aan het Nassauplein waar een oase van rust en ruimte heerst.

Woning huren in Den Haag en omgeving via vb&t Verhuurmakelaars

Bij vb&t Verhuurmakelaars vind je een diversiteit aan huurwoningen in Den Haag. Check ons aanbod om te kijken of er ook iets voor jou bij zit. Woon je liever niet in Den Haag, maar wel in de buurt? Bekijk dan ook het huuraanbod in Rotterdam en Leiden!

Ons team gaat aan de slag met jouw wensen en behoeften!

Met een woningbestand van ruim 20.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 50 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.