Huurwoningen in Rotterdam

Huurwoningen in Rotterdam die te huur zijn of binnenkort vrij komen? Vind ze in het ruime aanbod van huurwoningen van vb&t Verhuurmakelaars. Van appartementen in hartje Rotterdam tot huurwoningen in kindvriendelijke wijken. Wil jij kans maken op het huren van een huis of appartement? Vergeet dan niet eerst onze inkomenseisen te bekijken die wij hanteren voor het huren in de vrije sector.

Rotterdam is de grootste stad van Zuid-Holland met meer dat 650.000 inwoners. De stad met de enige skyline van Nederland en met de grootste haven van Europa! Een bruisende, sociale en vooral bijzondere stad!

Huren in Rotterdam bij vb&t Verhuurmakelaars

De woningen die wij verhuren in Rotterdam behoren tot de vrije sector. Om een woning te kunnen huren moet worden voldaan aan onze inkomenseisen. Dit geldt overigens voor alle woningen die verhuurt worden door vb&t Verhuurmakelaars. Wil je weten aan welke eisen je moet voldoen? Lees dan hier alle informatie over de inkomenseisen.

Via de website kun je direct reageren op beschikbare woningen in het huuraanbod van Rotterdam. Je hoort daarna van ons of we je uitnodigen voor een bezichtiging.

Is er op dit moment geen passende huurwoning beschikbaar voor je? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in. We sturen je e-mails wanneer er een woning in Rotterdam beschikbaar komt die aansluit op jouw woonwensen. Zo weet je zeker dat je op de hoogte blijft van ons aanbod!

InfographicNEW.png

Huren in Rotterdam

Rotterdam is de grootste stad van Zuid-Holland. Dit zie je ook terug in de diversiteit aan huurwoningen. De stad staat bekend om haar moderne architectuur, de Erasmusbrug en natuurlijk de Oude Haven. Deze bezienswaardigheden trekken jaarlijks meer dan 2.000.000 toeristen wat zorgt voor een goede (internationale) sfeer.

Rotterdam heeft alles wat je van een stad mag verwachten. Winkelen, kunst, cultuur, ontspanning en een levendig nachtleven. Net buiten het centrum vind je verschillende plekken met groene parken waar je even kunt ontsnappen aan de hectiek van de dag. Elk stadsdeel is voorzien van de belangrijkste voorzieningen zoals winkels, scholen, huisartsen en apotheken. Alles wat je nodig hebt vind je om de hoek!

Rotterdam is per auto te bereiken via de A13, A15, A16, A20 en de A29. Daarnaast kent de havenstad twee stations. Vanuit het centraal station loop je direct de binnenstad in. Via het station Rotterdam Blaak kom je direct terecht bij de unieke bezienswaardigheden van Rotterdam, zoals de Kubuswoningen en de Blaaktoren, die ook wel bekent staat als ‘Het Potlood’.

 Huurwoningen in Rotterdam.png

Huurwoningen in Rotterdam

Het aanbod van huurwoningen in Rotterdam is groot. In het centrum direct aan het station verhuurt vb&t ruime appartementen in het complex Calypso. De centrale ligging van het complex biedt veel mogelijkheden. Niet alleen qua winkelen, maar ook op het gebied van dagelijkse voorzieningen.

In de complexen Buitenbassinweg, De Kralinger Esch en De Kralinger Esch HT woon je in een waterrijke omgeving direct aan de Nieuwe Maas.

Woon je graag in een levendige buurt, maar uit de drukte van het centrum? Dan is De Groene Kaap echt iets voor jou! De Groene Kaap ligt namelijk in Katendrecht. Katendrecht is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm hip stukje van de stad. En voor de mensen die van lekkernijen houden, het hemelt er van de leuke eettentjes, ijssalons of barretjes. Spreekt jou dit aan? Neem dan zeker een kijkje bij dit complex!

De wijk Kralingen is centraal gelegen, zo ben je in een mum van tijd in het centrum van Rotterdam en de Kralingse Plas. In Kralingen is altijd leven, wat de wijk bruisend en populair maakt. De wijk heeft een groot aanbod aan cafés en lunchrooms, unieke lokale winkeltjes, sportscholen en nog veel meer! Iedere keer wanneer je een wandeling door de wijk heen maakt, zie je weer iets nieuws. En ben je een natuurliefhebber? Ook dan zit je op je plek in Kralingen. In deze wijk vind je namelijk De Kralingse Plas. Dit is een heerlijk recreatiegebied en samen met het Kralingse Bos meer dan 300 voetbalvelden groot! Het gebied is perfect om te skaten, wandelen, hardlopen, golfen, picknicken of te zwemmen. vb&t verhuurt appartementen in de complexen Oostzeedijk Beneden, De Hoge Boezem en Jericholaan in Kralingen.

De deelgemeente Ommoord is als het ware een nieuwe stad in de metropool Rotterdam. Het complex De Hooghe Hes bevindt zich centraal in Ommoord boven het winkelcentrum Hesseplaats. Alle winkels en voorzieningen die je nodig hebt vind je op steenworp afstand van je voordeur.

 

Woning huren in Rotterdam e.o. via vb&t Verhuurmakelaars

Het aanbod van huurwoningen van vb&t Verhuurmakelaars is groot. Of je nu midden in het bruisende centrum wil wonen, of in een groene en kindvriendelijke wijk. Het is allemaal mogelijk via vb&t Verhuurmakelaars. 

Heb je geen behoefte om direct in de stad te wonen, maar wil je wel graag nabij Rotterdam wonen? Bekijk dan ook gerust eens ons huuraanbod in Delft, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan de IJssel, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs en Hendrik Ido Ambacht.

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.