The Spakler,
Amsterdam

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Ontdek de perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid in de klimaatneutrale appartementen in project The Spakler. Het complex bestaat uit moderne twee- en driekamerappartementen, met vooral middeldure huren.

Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken in de kleur wit, compleet met inbouwapparatuur: afzuigkap, combimagnetron, inductie kookplaat, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche met hardglazen douchescherm, wastafel met planchette, spiegel en mengkraan. De wanden zijn volledig betegeld met grote, witte, langwerpige hoogglanstegels en de vloer is afgewerkt met een antraciet vloertegel.

Wat deze appartementen echt bijzonder maakt? Elk appartement is uitgerust met een eigen zonnepaneel, waardoor je niet alleen geniet van een energiezuinige leefomgeving, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Behalve uit appartementen van 50 tot 75 m2 met een eigen berging in de onderbouw bestaat De Spakler uit 52 parkeerplaatsen, een fietsenstalling voor circa 250 fietsen en 500 m2 commerciële ruimte.

Het Amstelkwartier is een relatief nieuwe wijk vlakbij de Rivierenbuurt en Oost. De kade van de Amstel is op steenworp afstand met de stadshaven en diverse leuke horeca gelegenheden zoals tHuis aan de Amstel, L’Osteria en George Marina en onderin Villa Mokum zit een boekhandel met gezellig café en werkplekken en een buurtsuper. Voor je dagelijkse boodschappen kun je verder terecht in de nabijgelegen Rijnstraat, Wibautstraat, Middenweg en winkelcentrum Oostpoort.

Rondom het complex is volop groen en de bereikbaarheid is uitstekend vlakbij het Amstelstation en metrostation Spaklerweg (letterlijk aan de overkant) met lijn 51, 53 en 54. Met de fiets ben je binnen 15 minuten in het centrum en met afslag S111 zijn de ring A10, de A2 en A9 zeer snel te bereiken.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.172,- tot € 1.510,-
Woonoppervlakte
51 t/m 79 m²
Inhoud
127 t/m 199 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer