Partners

Samen met onze partners zorgen wij dat de verhuur van onze woningen zo optimaal mogelijk verloopt. Wij geloven sterk in samenwerken en integratie van diensten. In het delen van kennis om onze dienstverlening verder te kunnen ontwikkelen en onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Bekijk hieronder onze partners.

Checked ID

Wij willen natuurlijk graag weten met wie we zaken doen bij het verhuren van onze woningen. Vanuit daar is onze samenwerking met CheckedID ontstaan, zo is het mogelijk om identiteiten van personen te verifiëren. Datalekken zijn hierbij niet mogelijk. Door de chip in het ID-bewijs uit te lezen is CheckedID maximaal betrouwbaar, en uniek. Het beveiligde verificatierapport tenslotte is hét bewijs dat de identificatie zorgvuldig is gedaan en zo weet jij als huurder dat alles veilig in onze systemen opgeslagen zal worden.

Funda

Naast het plaatsen van ons woningaanbod via onze eigen website, plaatsen wij ook aanbod via Funda. Dit is sinds 2001 een populair vastgoedplatform van woningzoekers en makelaars. Je kan hier terecht voor het zoeken van direct beschikbare woningen, maar er zijn ook algemene advertenties te vinden. Zo kan je kijken wat er bij welke makelaar in beheer is, zodat je een inschrijving kan doen om op de hoogte te blijven van de beschikbaarheid. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor het presenteren van onze woningen zoals: het plaatsen van foto’s, filmpjes en 360 graden foto’s zodat wij jullie als geïnteresseerden een goede indruk van de woning kunnen geven.

Eye-Move

Als grote verhuurmakelaar gaan wij graag mee in de digitalisering van deze tijd. Daarom is het voor ons van belang om samen te werken met een systeem wat daarop in kan spelen.

Christian van Gils (directie Eye-Move) geeft de volgende reactie op onze samenwerking: ”Het is onze missie en visie om met EyeMove een digitale oplossing te zijn voor de Vastgoedprofessionals zoals vb&t. Dit gaat zeker niet ten koste van de klant. De klant ervaart juist met het online ID-Dossier (mijn account) dat de makelaar 24/7 beschikbaar is en dat alle informatie veilig is in te zien op elke gewenst moment. Vooroplopen doen wij graag en met een partij als vb&t hebben we een klant die samen met ons die uitdaging steeds aangaat.”