Veelgestelde vragen

MyQii


Met de MyQii app kun je veilig je gegevens delen met vb&t Verhuurmakelaars. Met behulp van deze app verzamel je makkelijk je persoonlijke- en financiële gegevens van MijnOverheid, MijnBelastingdienst en MijnUWV. Jij hebt inzicht in welke gegevens uit de (overheids)bronnen worden verzameld. Deze worden, na toestemming, met vb&t gedeeld. Je kan de deelactie ten alle tijden stoppen. Via MyQii houd je dus regie over jouw gegevens. 

Dat kan via de Google Play Store (Android) of via de Apple App Store (Apple). 

Tijdens het aanmaken van een account dien je in te loggen met je DigiD of je bankaccount. Je machtigt vervolgens de app om de gegevens uit deze (overheids)bronnen op te halen. 

Qii stelt jouw privacy voorop. Jouw gegevens worden alleen ingezien door bevoegde medewerkers van MyQii op het moment dat jij daar een vraag over hebt. De personen die jouw gegevens kunnen inzien kunnen jouw gegevens niet aanpassen of verwijderen. Je gegevens worden, voor zolang jij toestemming geeft, zorgvuldig opgeslagen.  

Kijk in de app of je deelactie goed is geplaatst. Is de medehuurder nog niet klaar met het afronden van het proces? Dan is je deelactie niet inzichtelijk voor ons. Lijkt dit allemaal correct te zijn? Neem dan contact op met MyQii. 

In de MyQii app heb je een handig overzicht van al je “deelacties”. Je kan een deelactie stoppen door op een actieve deelactie te klikken. Wanneer je naar beneden scrolt zie je de optie “Deelactie stoppen”. Na het klikken op deze optie kunnen wij je gegevens niet meer inzien. 

Je MyQii account verwijder je simpel door in de app op “Account” te klikken en vervolgens op “Account verwijderen” te klikken. 

Wanneer je je account verwijderd, verwijder je ook al je deelacties. Al je gegevens worden ook verwijderd. Deze gegevens kunnen niet teruggehaald worden. 

Tijdens het inschrijfproces bij vb&t Verhuurmakelaars zal je gevraagd worden om een MyQii account aan te maken. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je een account aanmaakt.

Wanneer je je gegevens met vb&t Verhuurmakelaars dient te delen en je niet staat ingeschreven in Nederland, kun je helaas geen gebruik maken van de MyQii app. In dit geval vragen we je dus om handmatig documenten te uploaden in jouw relatiedossier. Lees hier welke documenten we nodig hebben.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Schrijf je direct in