vb&t Try Out Week - 15 t/m 19 juni 2020

5 juni 2020

De geplande Open Huizen Route van 18 juni zal helaas niet doorgaan. Aanleiding hiervan is nog steeds het besmettingsgevaar van het Coronavirus in Nederland. Maar, niet getreurd…  want wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor onze alleréérste vb&t Try out week. Deze staat in het thema “DO IT YOURSELF!” en gaat plaatsvinden van 

15 t/m 19 juni a.s.

Wij laten je in deze week kennis maken met verschillende nieuwe, digitale middelen in ons verhuurproces:
  1. Online agenda >>> Middels onze ‘online agenda’ kan je zélf in de agenda van de makelaar bij verschillende woningen een bezichtigingen in plannen, zowel in de avonduren als overdag.
  2. Elektronische sloten >>> Bij verschillende woningen plaatsen wij elektronische sloten, middels een app op je smartphone kan je “zelf” toegang krijgen tot de woning en deze gaan bezichtigen.
  3. Livestream bezichtigingen >>> Elke avond zijn één of meerdere woningen te bezichtigen middels een Livestream op onze Facebookpagina. Zo kan je toch “zelf” de woning bezichtigen zonder fysiek op locatie te zijn.
Voor de Deelnemende woningen klik hier!

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan