Aankondiging: Actieweek

9 maart 2021

Aankondiging: Actieweek & Online Open Huizen Route

Reserveer 10 t/m 16 april alvast in je agenda, want dan is het weer tijd voor de actieweek van vb&t Verhuurmakelaars! 

vb&t Verhuurmakelaars organiseert drie keer per jaar een Open Huizen Route. Woningzoekers trekken er massaal op uit om beschikbare woningen vrijblijvend te bezichtigen. Vanwege de coronamaatregelen is de traditionele Open Huizen Route de afgelopen edities in een nieuw, digitaal, jasje gehesen. In plaats van de Open Huizen Route die plaatsvindt gedurende één dag, wordt een actieweek georganiseerd met allerlei (online) acties.

Online Open Huizen Route

10 april trappen we de actieweek af met de Online Open Huizen Route. Op onze Facebookpagina plaatsen wij Digitale Bezichtigingen. Heb jij jouw droomwoning gezien? Dan kun jij de woning ook in het echt gaan bezichtigen. Zaterdag worden de online agenda's van onze makelaars open gezet en kun jij zelf een afspraak maken via de website.

Op onze actiepagina lees je alles over de evenementen tijdens de actieweek. Hier word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen, deelnemende woningen en ander nieuws. Houd daarnaast onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan