Ben jij de Woninginspecteur die wij zoeken?

1 juni 2023

Voor de regio Randstad zijn wij opzoek naar een technisch en administratief wonder die voor onze opdrachtgevers vrijkomende woningen gaat inspecteren. Je sociale skills zal je inzetten om huurders te woord te staan over verhuur bevorderende maatregelen en het bewaken van wet- en regelgeving.

Als Woninginspecteur ben jij een echte team player. Je schakelt met je collega’s op de Verhuurafdeling over de verhuurstatus van woningen en met de afdeling Technisch Management over eventuele opvolging van onderhoudszaken. Werk je graag procedurematig, secuur en kun je goed zelfstandig uit de voeten? Dan zoeken we jou!

Ben je benieuwd hoe het is om aan de slag te gaan als Woninginspecteur bij vb&t? Bekijk dan hier het interview met Maud op onze website: https://www.vbtgroep.nl/interview-maud/

Kijk voor de vacature op onze recruitee pagina en wellicht mogen we jou binnenkort verwelkomen bij vb&t Verhuurmakelaars!

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan