Blik samen met ons terug op wederom fantastische Open Huizen Dagen!

7 mei 2024

Op 16, 17 en 18 april heeft vb&t Verhuurmakelaars de éérste Open Huizen Dagen van 2024 georganiseerd. Tijdens de Open Huizen Dagen stelt vb&t Verhuurmakelaars diverse huurwoningen door heel Nederland open voor bezoek. Woningzoekenden kunnen vrijblijvend de geselecteerde woningen bezichtigen én maken extra kans op het verkrijgen van hun droomwoning. Deze editie hebben wij 9 woningen definitief mogen toewijzen aan enthousiaste woningzoekende.

Tijdens deze editie van de Open Huizen Dagen openden we de deuren van huurwoningen in Diemen, Woerden, Amsterdam, Eindhoven, Zwolle, Den Haag en Maastricht. Gezellige appartementen, knusse studio’s of ruime gezinswoningen – tijdens de Open Huizen Dagen konden bezoekers zich laten verrassen door een enorm diverse selectie.

Op de hoogte blijven van de volgende Open Huizen Dagen 📅

Like en volg ons op Instagram en Facebook en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief in je iDD account. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent de Open Huizen Dagen en het huren van een woning. 🔍

Je schrijft je in voor de nieuwsbrief door in je relatiedossier te navigeren naar “Mijn zoekprofiel”. Onderaan de pagina kun je het boxje “Ja, ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief” aanvinken.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan