Buitengewoon Huren 2020-2021

27 juli 2020

Buitengewoon Huren

De nieuwe editie van ons huurmagazine ‘Buitengewoon Huren’ staat online. ‘Buitengewoon Huren’ staat boordevol informatie die voor jou interessant is als (potentiële) huurder! Lees de volledige editie online of kijk hieronder alvast welke onderwerpen je in het magazine kunt vinden!
  • Het actuele huuraanbod:

Het aanbod van huurwoningen bij vb&t Verhuurmakelaars groeit. In ons magazine vind je zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Van Hellevoetsluis tot Doetinchem en van Koog aan de Zaan tot Maastricht.
  • Voordelen van het inschrijven bij vb&t Verhuurmakelaars

Wij hebben honderden woningcomplexen in de verhuur. Als je jezelf inschrijft dan houden we je per e-mail op de hoogte over de beschikbare woningen die voldoen aan jouw woonwensen. Hoe je jezelf kunt inschrijven? Dat lees je in ons magazine ;).
  • Online zelfservice

Sinds een paar jaar kun je veel zaken bij vb&t direct online regelen. Dat heeft veel voordelen voor jou als huurder en voor ons als verhuurmakelaar. We hebben zelfs al een pilot geraaid met elektronische sloten. Lees in ons magazine hoe je alles van A tot Z digitaal kunt regelen.
  • Woning bezichtigen zonder medewerker

Voor één van onze opdrachtgevers zijn we een pilot aan het doen met het plaatsen van elektronische sloten. Op afstand krijg je toegang tot de woning. In ons magazine vertelt Danny Bouman over zijn ervaring met het bezichtigen zonder medewerker.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan