De kracht van huismeester Kees

12 december 2023

Hij is onmisbaar voor de meer dan 1.200 bewoners van wooncomplex The Roofs. Ontmoet de manus van alles; Huismeester Kees. Een fijne vent met aandacht voor iedereen. Zijn inzet reikt verder dan alleen praktisch beheer; Kees is een vertrouwd gezicht. 

Schone ruimtes, een sociale leefomgeving en het gevoel dat je gehoord wordt... Kees verzorgt het woongenot voor de huurders in The Roofs. Hij stuurt externe partijen aan, coördineert onderhoudstaken en fungeert veelal als brug tussen huurders en uitvoerende partijen. Lees in ons Buitengewoon Huren magazine meer over de kracht van huismeester Kees en wat hem zo onmisbaar maakt. 

TEMPLATE Blogpost cover (13).png

Buitengewoon Huren magazine 

Vind het volledige artikel terug in het Buitengewoon Huren magazine. Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024 zit boordevol inspiratie en praktische tips. Laat je fascineren door Debbie's dakparadijs, de eindeloze inzet van Huismeester Kees en het prachtige kasteel van Anne-Sophie en Roderick. Altijd al willen weten hoe het is om te wonen in de hoogte? Of waan je jezelf liever door de pittoreske straatjes van Maastricht? Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe editie van het Buitengewoon Huren magazine.  

Maak van jouw (toekomstige) huurhuis ook een buitengewoon thuis. Klik hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier. 

TEMPLATE Blogpost cover (3).png

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan