Groots wonen, met een zachte G: Wonen in regio Eindhoven

21 december 2023

Een échte voorloper op innovatie en creativiteit. Eindhoven is gezellig, groen en gedurfd. Vol hippe winkels, eettentjes, moderne nieuwbouw en toffe evenementen. De opkomende hotspots en interessante concepten laten de Brabantse designhoofdstad groeien. 

Binnen 15 minuten bereik je de meeste dagelijkse benodigdheden en diensten. Buiten dat Eindhoven rijk is aan scholen, supermarkten en sportclubs, heeft het ook een enorme rijke cultuur. De Lichtstad met een internationaal karakter staat bekend als broedplaats voor technologie en verassende events. Wil je meer weten over het leven en wonen in regio Eindhoven? Lees dan ons Buitengewoon Huren magazine

Buitengewoon Huren magazine 

Vind het volledige artikel over wonen in nieuwbouw terug in het Buitengewoon Huren magazine. Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024 zit boordevol inspiratie en praktische tips. Laat je fascineren door Debbie's dakparadijs, de eindeloze inzet van Huismeester Kees en het prachtige kasteel van Anne-Sophie en Roderick. Altijd al willen weten hoe het is om te wonen in de hoogte? Of waan je jezelf liever door de pittoreske straatjes van Maastricht? Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe editie van het Buitengewoon Huren magazine.  

Maak van jouw (toekomstige) huurhuis ook een buitengewoon thuis. Klik hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier. 

TEMPLATE Blogpost cover (3).png

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan