Het Prinsenkwartier in Brielle

23 juni 2021

Het Prinsenkwartier in Brielle

Historisch Brielle krijgt er met Prinsenkwartier 44 moderne en duurzame appartementen bij voor jong en oud.

Wooncomfort

In Het Prinsenkwartier komen tweekamer- en driekamerappartementen beschikbaar. De toegankelijke woningen zijn ingericht om mee te bewegen met de veranderende levensbehoeften. Naast een luxe keuken en comfortabele badkamer beschikt ieder appartement over een eigen buitenruimte. Ook kunnen bewoners gebruik maken van de collectieve binnentuin.

Mobiliteit en gezelligheid

Het gebouw is ruim van opzet en zo ontworpen dat onderlinge ontmoetingen van de bewoners worden gestimuleerd om eenzaamheid tegen te gaan. De bewoners treffen elkaar in het grand café of bij dagbestedingsprojecten. Bewoners aangewezen op scootmobiels en rollators kunnen zich vrij voortbewegen door de ruime doorgangen. Zowel de woningen als de gemeenschappelijke ruimtes zijn volledig drempelloos.

Duurzaamheid

Wonen in Prinsenkwartier betekent comfortabel wonen in een energieneutraal complex. De woningen zijn volledig gasloos en er zijn maar liefst duizend zonnepanelen aangelegd om de bewoners te voorzien van groen opgewekte elektriciteit. Luchtwarmtepompen verzorgen naast verwarming ook verkoeling via de vloerverwarming.

Ligging

Zowel stad- als natuurliefhebbers halen hun hart op in Het Prinsenkwartier. Brielle is een heerlijke levendige stad om te wonnen vanwege de gezellige winkeltjes, vele monumenten en een divers aanbod aan evenementen. Binnen 250 meter van het complex begeef je jezelf op de hoofdwinkelstraat van Brielle. Maar ook aan groen is geen gebrek; het Prinsenkwartier is omringd door prachtige natuur en water. Voor elk wat wils dus!

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan