Huurmagazine parkeerplaatsen

20 april 2020

Ons nieuwe vb&t Huurmagazine parkeren is uit!

Parkeren, in sommige steden is dit lastiger dan verwacht! Daarom bieden wij jou dé oplossing; het huren van een eigen parkeerplaats of garagebox. Magazine We hebben een volledig magazine opgesteld waarin diverse parkeerplaatsen en garageboxen door heel het land worden aangeboden. Klik hier om het magazine te bekijken. Parkeergarage Zo bieden wij bijvoorbeeld plaatsen in afgesloten en ondergrondse parkeergarages aan. Zo hoef jij nooit meer je ruiten te krabben in de winter of de airco op volle toeren te zetten in hartje zomer voor je vertrekt! Parkeren in het centrum Het kan natuurlijk ook zijn dat je midden in het centrum woont, waar betaald parkeren aan de orde van de dag is, een eigen parkeerplek huren is dan veel voordeliger! Misschien zoek je wel een garagebox om tijdelijk wat spullen in op te slaan, ook dat is natuurlijk mogelijk.

Interesse?

Ga in de presentatie op onze website naar en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Voor meer informatie of interesse stuur een e-mail naar info@vbtverhuurmakelaars.nl.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan