Ik verhuis naar een huurwoning. Wat nu?

7 december 2023

Yes! Je hebt een fijne huurwoning gevonden. Het verhuizen kan bijna beginnen. Maar waar moet je op letten en wat moet je regelen voordat je de verhuisdozen kunt pakken? 

Bij vb&t Verhuurmakelaars nemen we uiteraard het liefst alles uit handen, maar er zijn ook dingen die je zelf dient te regelen. Heb je je verhuizing al doorgegeven bij belangrijke instanties? Heb je je gas, water, licht, tv en internet al geregeld? In een handig artikel hebben wij handige tips waar je aan kan denken wanneer je verhuist naar je nieuwe huurwoning. 

Buitengewoon Huren magazine 

Vind het volledige artikel terug in het Buitengewoon Huren magazine. Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024 zit boordevol inspiratie en praktische tips. Laat je fascineren door Debbie's dakparadijs, de eindeloze inzet van Huismeester Kees en het prachtige kasteel van Anne-Sophie en Roderick. Altijd al willen weten hoe het is om te wonen in de hoogte? Of waan je jezelf liever door de pittoreske straatjes van Maastricht? Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe editie van het Buitengewoon Huren magazine.  

 Maak van jouw (toekomstige) huurhuis ook een buitengewoon thuis. Klik hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier. 

 TEMPLATE Blogpost cover (3).png

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan