Linda: “Ons team is een combinatie van hard werken en gezelligheid”.

4 juni 2024

Op 4 juni is het de Dag van de Binnendienst. Vandaag zetten we onze binnendienst dan ook in de spotlight. Hoe is het om bij de binnendienst te werken van vb&t Verhuurmakelaars? Lees hier het interview met een van onze toppers: Linda, onze commercieel medewerkster binnendienst. 

 

“Mensen blij maken is een deel van mijn werk waar ik voldoening uit haal!” 

“Als commercieel medewerkster bij de binnendienst ben je bezig met veel verschillende taken, waaronder de juiste kandidaat zoeken voor een beschikbare huurwoning. 

Ik vind de afwisseling leuk. Ik heb veel te maken met verschillende mensen en doelgroepen waarbij sommige mensen meer aandacht nodig hebben. Hier vind je echt de afwisseling in terug. Ook als je merkt dat mensen blij zijn met hun woning geeft dat een bepaalde voldoening. Ik vind het leuk om mensen blij en gelukkig te maken. Het team is gezellig en open. Iedereen werkt hard maar een lolletje tussendoor zorg voor de perfecte combinatie van werk en plezier.” 

 

“De gekste vragen krijg je als medewerker binnendienst!” 

Ik werk al sinds 2019 bij vb&t Verhuurmakelaars en ben een van de langst zittende binnendienst medewerkers. Sindsdien heb ik veel ervaring op kunnen bouwen. Ik ben dagelijkse bezig met het verwerken van huuropzeggingen, leegkomende woningen matchen met een nieuwe kandidaat/huurder en natuurlijk alle administratie die daarbij komt kijken.  

Gekke dingen die ik voorbij heb zien komen waarover ik me soms nog steeds verbaas is de creativiteit van mensen en hun voorstellen om een woning te krijgen. Je hoort hier de meest originele ideeën voorbijkomen.  

 

“Ik heb mooie herinnering aan mijn baan!” 

“Toen ik hier net werkte heb ik een woning verhuurd aan een gezin dat zo dankbaar was dat ze vanuit zuid Limburg naar Eindhoven zijn gekomen om mij een presentje te geven. Dit gezin laat tot op de dag van vandaag nog steeds hun dankbaarheid zien door mij berichtjes te sturen tijdens de feestdagen. De waardering die je krijgt wanneer je mensen blij maakt met een nieuwe woning is énorm en maakt het werk des te leuker!” 

 

“Wat maakt vb&t zo leuk?” 

“vb&t zorgt voor verbinding onder collega’s door het organiseren van leuke borrels en personeelsuitjes, en het faciliteren van prettige manieren om samen te werken. Ruimte binnen het team voor gezelligheid vinden we allemaal erg belangrijk en dat is er ook zeker, maar dat neemt niet weg dat we ook samen hard werken om met z’n allen gemeenschappelijke doelen te behalen. Een mooi balans!  

 

Lijkt werken bij vb&t jou ook fantastisch? Een team vol gezellige collega’s en een baan waar je écht een bijdrage mee kan leveren. Klik op de onderstaande link om openstaande vacatures te bekijken!

Homepage (recruitee.com) 

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan