Met gemak je gegevens veilig stellen bij vb&t Verhuurmakelaars

26 januari 2023

De veiligheid van jouw gegevens is een van onze prioriteiten. Bij vb&t werken we dagelijks met diverse persoonsgegevens van onze gebruikers en klanten.

 

Welke gegevens verzamelen wij?

Je gegevens hebben we nodig om onze diensten te kunnen verlenen. We vragen enkel om gegevens die wij écht nodig hebben, om breuk van privacy te voorkomen. Ook gebruiken we enkel gegevens die jij zelf hebt opgegeven. Bijzondere of gevoelige persoonsgegevens worden niet door ons verwerkt. Bekijk onze privacy statement voor een overzicht van de gegevens die wij verzamelen.

 

Waar worden je gegevens voor gebruikt?

De bovenstaande gegevens gebruiken wij o.a. voor het uitvoeren van overeenkomsten, ter verbetering van onze dienstverlening en het stimuleren en verbeteren van de communicatie met jou als klant.

 

We sturen je via links mogelijk door naar vertrouwde partijen, maar jouw gegevens zijn veilig bij ons. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden. In onze privacy statement leest u meer over het gebruik van je gegevens.

 

Hoelang worden jouw gegevens bewaard?

Hoelang we jouw gegevens bewaren hangt af van de reden dat jij je gegevens bij ons hebt opgegeven. We bewaren je gegevens alleen voor zo lang het nodig is om het doel te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld. Ook zijn we gebonden aan wettelijke verplichtingen, zoals het fiscale bewaarplicht en betaalgegevens. Ook hierover lees je meer in de privacy statement.

 

Kan ik mijn gegevens inzien?

Ja, zeker! Wij zijn wettelijk verplicht om je inzage te geven in jouw gegevens. Ook kun je een verzoek doen om je gegevens te wijzigen of te laten verwijderen (indien deze niet meer relevant zijn). Dit doen we uiteraard enkel wanneer u zich identificeert, zodat we misbruik kunnen voorkomen. Wil je inzicht en beheer over je gegevens? Dan kun je contact opnemen met onze Functionaris voor Gegevensbescherming via fg@vbtgroep.nl.

 

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy statement.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan