Met gemak je huurovereenkomst ondertekenen

3 april 2023

Geen gedoe meer met stapels papier. Bij vb&t Verhuurmakelaars onderteken je de huurovereenkomst online! In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe jij online je huurovereenkomst ondertekent.

Via de mail ontvang je een link. Wanneer je hierop klikt open je de online omgeving waarin je je documenten dient te ondertekenen. We vragen je om alle documenten te tekenen die je ziet. Je kan de documenten één voor één ondertekenen door erop te klikken.

Overzicht.png

Het gehele document is te lezen door naar beneden te scrollen. Lees alle pagina’s goed door. Indien je klaar bent met het doorlezen van het document, klik je op gele “volgende” knop rechtsonder aan de pagina. Je wordt terug naar het overzicht van documenten gebracht, waar je het volgende document kan aanklikken. Hier herhaal je dezelfde stappen tot je alle beschikbare documenten hebt doorgenomen.

Heb je alle documenten doorgenomen? Dan kun je in het overzicht rechtsonder op de gele “volgende” knop klikken. In het eerste vak vul je je voor- en achternaam in. In het tweede vak teken je met je muis je handtekening. Vervolgens klik je rechtsonder op de gele knop “Ondertekenen”.

handtekening.png

Gefeliciteerd, je hebt je huurovereenkomst ondertekend! Ga je samen met iemand huren? Dan ontvangt die persoon binnen enkele minuten ook een link via de mail.

Bekijk de instructievideo!

Hoor en zie je liever stapsgewijs hoe je de huurovereenkomst online kan tekenen? Dan hebben wij een handige instructievideo voor je!

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan