Neem een kijkje op Debby's Dakparadijs!

14 november 2023

Het beste terras van Amsterdam? Wat Debby Gerritsen betreft is dat gewoon bij haar thuis. Haar prachtige dakparadijs is een rustige oase boven de stad met een adembenemend uitzicht op de karakteristieke Amsterdamse skyline. 

Omringd door groen en weinig toerisme, maar toch om de hoek van haar favoriete hotspots en de Amsterdamse bedrijvigheid. Debby voelt zich bevoorrecht dat zij dit pareltje in Amsterdam-Noord huurt. Neem een kijkje binnen in het paleis van Debby Gerritsen. 

37.png

Buitengewoon Huren magazine 

Dit interview vind je terug in ons Buitengewoon Huren magazine. Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024 zit boordevol inspiratie en praktische tips. Laat je fascineren door Debbie's dakparadijs, de eindeloze inzet van Huismeester Kees en het prachtige kasteel van Anne-Sophie en Roderick. Altijd al willen weten hoe het is om te wonen in de hoogte? Of waan je jezelf liever door de pittoreske straatjes van Maastricht? Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe editie van het Buitengewoon Huren magazine.  

Maak van jouw (toekomstige) huurhuis ook een buitengewoon thuis. Klik hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier. 

TEMPLATE Blogpost cover (3).png

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan