Nieuwbouw

19 mei 2021

Ben je opzoek naar een frisse nieuwbouwwoning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze gespecialiseerde nieuwbouw-afdeling kunnen wij jou helpen met het vinden van jouw nieuwbouwpaleis. Nieuwbouwwoningen hebben vele voordelen. Een nieuwbouwwoning huren biedt comfort en is energiezuinig en onderhoudsarm! Hieronder hebben we deze voordelen op een rijtje gezet zodat jij na het lezen van deze pagina, helemaal overtuigd bent van het huren van een van onze nieuwbouwwoningen.
Bekijk het nieuwbouwwoningen huuraanbod  op de site van vb&t Makelaars:

Onderhoudsarm

Alles aan je nieuwe huis is nieuw en fris. Daardoor heeft je huis de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud nodig. Je hebt dus ook geen overlast door onderhoudswerkzaamheden. Dit gemak is mede te danken aan de gebruikte materialen. Extra pluspunt voor huurders: Mocht er toch iets kapot gaan, je kan storingen en reparatieverzoeken gewoon bij ons melden! Uiteraard mag je er vanuit gaan dat onderhoudscontracten van de CV-ketel en andere installaties via ons lopen. Ook onderhoud aan de buitenzijde van de woningen zoals schilderwerk loopt via ons. Ga je een nieuwbouwappartement huren? Dan betaal je servicekosten, daarin zit bijvoorbeeld ook het onderhoudscontract van een lift in verwerkt.

Comfortabel

Je woning is goed geïsoleerd tegen kou en hitte, en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie. Hetzelfde geldt voor de luchtkwaliteit; ook die voldoet aan de strengste normen. Daarnaast zorgen moderne technieken in steeds meer nieuwbouwhuizen voor verwarming en koeling. Dat alles maakt het binnenklimaat aangenaam en comfortabel. Bouwkundig voldoet je huis eveneens aan de nieuwste wettelijke eisen (Bouwbesluit). Dat betekent onder meer dat de plafonds en deuren hoger zijn en de trappen minder steil. Verder gelden minimale afmetingen voor bijvoorbeeld toiletruimten en gangen. Ook die extra ruimte zorgt voor meer comfort.

Energiezuinig & duurzaam

Met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A, is je nieuwbouwhuis zeer energiezuinig. Dat merk je aan de energierekening. Bovendien draag je hiermee bij aan een beter klimaat en een beter milieu. Een nieuwbouwwoning is een stuk duurzamer dan oudere woningen; nieuwbouw belast het milieu minder en zorgt voor een geringere uitstoot van CO2. Dat is onder meer te danken aan de goede isolatie en aan het gebruik van duurzame technieken om je huis van warmte en stroom te voorzien. Bovendien gebruiken steeds meer bouwers duurzame bouwmaterialen, zoals verantwoord gekapt hout.

Veilig

Je huis is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Ook de woonomgeving is ingericht volgens de nieuwste inzichten op veiligheidsgebied. Vaak hebben nieuwbouwwoningen zelfs het Politiekeurmerk Veilig Wonen, met bijvoorbeeld inbraakwerend hang- en sluitwerk. In een huis met dit keurmerk heb je vijftig procent minder kans op een inbraak. Je hebt ook allemaal nieuwe buren, waar je een buurtpreventie mee op zou kunnen starten via Whatsapp of Facebook! Dat verhoogd ook nog eens de saamhorigheid in de buurt en wellicht kan je een buurt BBQ organiseren in de zomer.

Styling & inrichting

De meeste nieuwbouwwoningen worden kaal opgeleverd. Dat heeft als voordeel dat jij als eerste bewoner kan bepalen welke vloer erin komt te liggen, wat voor raambekleding je wil bestellen en welke eventuele kleuren je op de muur wil hebben. Hiervoor kan je stylingadvies vragen, maar je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan! Bij diverse bedrijven bieden ze stylingadvies aan, maar ook lichtadvies zodat je een perfect lichtplan in je woning hebt.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan