Pak jij de uitdaging aan als onmisbare schakel in ons verhuurproces? Wordt Ondersteuner Woninginspecteur!

7 maart 2024

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega die een cruciale rol wil spelen bij het ondersteunen van onze Woninginspecteurs vanuit ons kantoor in Eindhoven.  

Wie zoeken wij? 

Ben jij een collegiale, praktische aanpakker met een scherp oog voor plannen en organiseren? Heb je een proactieve houding, hands-on mentaliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ondersteuner woninginspecteur die ons team komt versterken. 

Wat zijn jouw taken als Ondersteuner Woninginspecteur? 

Als ondersteuner woninginspecteur ben je dagelijks betrokken bij cruciale taken, waaronder agendabeheer, plannen van inspecties, communicatie met huurders, opdrachtbonnen genereren, ingebrekestellingen opstellen, factuurcontrole, en incidentele woninginspecties bij mutaties. Daarnaast draag je voortdurend bij aan het verbeteren van processen binnen de afdeling en de bredere organisatie. 

Wat bieden wij? 

  • Een marktconform salaris dat recht doet aan jouw ervaring en kwaliteiten. 

  • 30 vakantiedagen per kalenderjaar, waarvan er drie collectief kunnen worden vastgesteld. 

  • Werkgerelateerde tools zoals een iPad, mobiele telefoon en laptop. 

  • Een gunstige collectieve pensioenregeling. 

  • Uitstekende thuiswerkverstrekkingen om het beste uit jouw werkplek te halen. 

  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden met een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) en toegang tot het online trainingsplatform GoodHabitz. 

  • Gezellige borrels en leuke evenementen om de teamspirit hoog te houden. 

Bij voorkeur beschik je over een afgeronde Mbo-opleiding, 1 tot 2 jaar relevante werkervaring, sterke vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels, affiniteit met digitale processen en bij voorkeur ervaring met digitaal werken. Belangrijk is ook het vermogen om effectief te communiceren en om te gaan met diverse belanghebbenden. 

Herken jij je in het bovenstaande profiel, dan komen wij heel graag met jou in contact! Klik hier voor meer informatie. 

Bij ons staat jouw groei centraal, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en een bijdrage leveren aan de optimalisatie van onze dienstverlening? Solliciteer dan nu en ontdek de mogelijkheden die wij voor jou in petto hebben! 

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan