Parkeerplaatsen

30 maart 2021

Wist je dat we naast een uitgebreid woningaanbod ook diverse parkeerplaatsen verhuren? Bekijk hieronder een selectie van beschikbare parkeerplaatsen. Het volledige aanbod aan parkeerplaatsen vind je tussen het woningaanbod. Filter op soort object 'overig' om alleen de parkeerplaatsen te weergeven.

Stationsstraat, Helmond

Twee parkeerplaatsen in hartje centrum Helmond, per direct te huur! Parkeer je auto betaalbaar en veilig. De parkeerplaatsen liggen in de parkeerkelder van het appartementencomplex Stationside, deze wordt afgesloten door een automatische roldeur. Hierdoor heb je in de winter een ijsvrije- en in de zomer een heerlijk koele auto!

  • Huurprijs € 33,- p.m. inclusief servicekosten
  • De minimale huurperiode is 12 maanden
  • Het gaat hier om zwerfplekken, dus er zal geen parkeerplaatsnummer toegewezen worden
Klik hier voor meer informatie.

Garagebox 22 Dr. Bakstraat, Maastricht

Wil jij jouw auto of motor in een afgesloten ruimte parkeren? Dan is een garagebox de ideale oplossing. Je voertuig is beschermd tegen regen, vrieskou en sneeuw. Zo blijft je voertuig in goede staat. De ruimte is ook geschikt voor tijdelijke opslag. De garagebox is gelegen aan de Dr. Bakstraat te Maastricht en is toegankelijk middels een kantelpoort.

  • Huurprijs €80,00 per maand excl. btw
  • De minimale huurperiode is 12 maanden, met een opzegtermijn van 1 kalender maand
  • Jaarlijkse huurprijsindexering
Mocht je interesse hebben of meer informatie willen dan kan je contact opnemen met makelaar Patricia Defaux, telefonisch via 06 - 55713968  of per mail patricia@vbtverhuurmakelaars.nl

G.A. van Nispenstraat 91PP, Arnhem

We hebben per direct een parkeerplaats aan de G.A. van Nispenstraat in Arnhem te huur. De parkeerplaats bevindt zich aan de achterzijde van het complex in een afgesloten parkeergarage.

  • Huurprijs €65,00 per maand excl. btw
  • De minimale huurperiode is 12 maanden, met een opzegtermijn van 1 kalender maand
Klik hier voor meer informatie.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan