vb&t Verhuurmakelaars en vb&t Vastgoedmanagement zetten samenwerking met Fontys Vastgoedkunde voort

19 september 2024

vb&t Verhuurmakelaars en vb&t Vastgoedmanagement hebben het afgelopen jaar een waardevolle bijdrage geleverd aan de opleiding Vastgoedkunde van Fontys Hogeschool in Eindhoven. Door middel van diverse kennissessies hebben wij onze praktijkervaring en expertise gedeeld met de eerstejaars studenten. De succesvolle samenwerking krijgt dit schooljaar een vervolg.

“Bij vb&t vinden we het belangrijk om de kennis die we in de praktijk opdoen, over te dragen aan de volgende generatie. De vastgoedsector is continu in beweging, en wij zorgen ervoor dat studenten op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en regelgeving,” aldus Irma Vergeer, manager Verhuur.

Focus op actuele onderwerpen: ROZ2024 huurovereenkomst en Wet betaalbare huur

Tijdens de kennissessies van dit schooljaar zullen actuele thema’s zoals de nieuwe ROZ2024 en de Wet betaalbare huur uitgebreid aan bod komen. De ROZ2024, een nieuwe versie van de modelovereenkomsten voor huur en verhuur in de vastgoedsector, brengt belangrijke veranderingen met zich mee. Studenten krijgen inzicht in de juridische aspecten van huurcontracten en hoe deze in de praktijk worden toegepast.

Daarnaast wordt de Wet betaalbare huur behandeld. Deze wet heeft als doel de betaalbaarheid van huurwoningen te verbeteren en heeft grote invloed op de verhuurmarkt. Door deze onderwerpen te bespreken, worden studenten voorbereid op de uitdagingen en kansen binnen de vastgoedwereld.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan