Verbeteren van video’s en foto’s voor de woningpresentaties

21 april 2023

De reis van woningzoekende is vaak lang en overweldigend. Ondanks de krappe markt is er online ontzettend veel aanbod te vinden. Voor welk aanbod kiest de woningzoekende?

foto_video_huurwoning_verbeteren.jpg

Een eerste indruk

Je krijgt maar één keer de kans een eerste indruk te maken. Dat geldt zeker ook voor onze woningen. En die eerste kans vindt al plaats nog vóór mensen daadwerkelijk komen kijken.

​​​​​​​Het is inmiddels bewezen dat de meeste mensen op basis van de presentatie en foto’s op internet besluiten of ze wel of niet gaan kijken. Als die presentatie dus te wensen overlaat, missen we meteen flink wat geïnteresseerden. Een optimale woningpresentatie is dus cruciaal.

Investeren in visuele presentaties

Om de visuele presentatie van onze woningen te verbeteren hebben onze Verhuurmakelaars en Woninginspecteurs een cursus videografie en fotografie gekregen van onze marketeer. Hier hebben zij o.a. geleerd over camera-instellingen, het foto- of videoklaar maken van een woning en goede foto/video posities.​​​​​​​

De afdeling heeft geïnvesteerd in gimbals, ook wel “stabilizers” genoemd. Dit zijn handige gadgets waar je een telefoon in kan plaatsen om stabiel beeld te schieten.

Door het nemen van deze stappen werken we met heel het team om de visuele presentaties van woningen te professionaliseren.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan