Wonen in een Urban Jungle? Ontdek Wonderwoods; Wonen met een WOW.

8 maart 2024

De verhuur van Wonderwoods in Utrecht is gestart! In deze urban jungle vind je 191 vrije sector huurappartementen die de nieuwe standaard zetten voor gezond stedelijk leven. De energiezuinige en instapklare woningen zijn omgeven door natuur, maar met de bruisende stad aan de voeten. 

46.pngUrban jungle

De architecten van Wonderwoods hebben zich laten inspireren door de natuur. In beide torens smelten groen en stadsleven samen tot een harmonieus geheel. De Zuidtoren, ontworpen door de Nederlandse architect Roberto Meyer van MVSA Architects, omarmt een extraverte benadering: De natuur binnen reikt zich naar de natuur buiten.

De Noordtoren, ontworpen door het befaamde architectenbureau Stefano Boeri Architetti, is het hoogste meesterwerk van de twee Wonderwoods gebouwen. Ingetogener en verstopt achter de bomen is het gebouw introvert van aard.

 Wonderwoods is een iconisch project. Een plek om je continu te laten verbazen. Waar anders komt de tuinman abseilen om de bomen en struiken op jouw balkon te verzorgen? En dat met alle handigheid en charme van het centrum van Utrecht nabij. 

47.pngGezond leven in de stad

Wonen omringd door de natuur biedt een schat aan voordelen voor lichaam en geest. Het vermindert angst en stress en bevordert creativiteit en concentratie. De natuur maakt ons energieker, gelukkiger en gezonder. Ideaal voor de bewuste en duurzame stedelijke woningzoeker. 

48.pngWonen met een WOW

Zie jij jezelf al helemaal opgaan in de natuurlijke lifestyle temidden van het Utrechtse centrum? Is dit de huurwoning van je dromen? Bezoek dan de website van Wonderwoods en schrijf jezelf in vóór 17 maart 23:59u. Vragen over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met vb&t Nieuwbouw Makelaars via nieuwbouw@vbtmakelaars.nl. In juli 2024 zal de sleuteloverdacht van de Zuidtoren (MVSA) plaatsvinden en na de zomer van 2024 vindt de sleuteloverdracht van de Noordtoren (Boeri) plaats.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan