Wonen in nieuwbouw: Alles lekker nieuw!

16 november 2023

Eigentijdse architectuur en toekomstgericht; Dat is wonen in nieuwbouw. Het huren van nieuwbouwwoningen wordt steeds aantrekkelijker voor woningzoekende. Dat is ook niet vreemd, want wonen in nieuwbouw kent vele voordelen!

Hoger wooncomfort en lagere energierekening, wie wil dat nou niet? In ons Buitengewoon Huren magazine hebben wij alle voordelen voor je op een rijtje gezet. Werp gelijk een blik op een paar van nieuwbouwpareltjes uit ons aanbod.

Buitengewoon Huren magazine

Vind het volledige artikel over wonen in nieuwbouw terug in het Buitengewoon Huren magazine. Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024 zit boordevol inspiratie en praktische tips. Laat je fascineren door Debbie's dakparadijs, de eindeloze inzet van Huismeester Kees en het prachtige kasteel van Anne-Sophie en Roderick. Altijd al willen weten hoe het is om te wonen in de hoogte? Of waan je jezelf liever door de pittoreske straatjes van Maastricht? Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe editie van het Buitengewoon Huren magazine.

Maak van jouw (toekomstige) huurhuis ook een buitengewoon thuis. Klik hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier.

TEMPLATE Blogpost cover (3).png

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan