Wonen in regio Maastricht: De stad van goede smaak

19 december 2023

Pittoresk, karakteristiek en voor de Bourgondiërs; regio Maastricht biedt iets wat je nergens anders in Nederland vindt. Wandel door het heuvellandschap van Zuid-Limburg, fiets langs de maas en de verschillende unieke dorpjes en struin door de historische binnenstad van het mooie Maastricht.  

Maastricht is de oudste stad van het land, opgericht in de Romeinse tijd. De rijke historie is dan ook goed te ervaren in het oude stadscentrum dat gesierd wordt door charmante architectuur. Maar wat Maastricht écht speciaal maakt, gaat verder dan de fysieke schoonheid. Het is de mix van culturen, talen, dialecten en leeftijden die samenkomen in deze grote stad. Door het hele jaar heen vinden er veel evenementen, zoals de enorme carnavalstradities en de jaarlijkse TEFAF-kunstbeurs. 

Wil je meer weten over wonen in Maastricht? Lees het artikel in ons Buitengewoon Huren magazine

Buitengewoon Huren magazine 

Vind het volledige artikel over wonen in nieuwbouw terug in het Buitengewoon Huren magazine. Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024 zit boordevol inspiratie en praktische tips. Laat je fascineren door Debbie's dakparadijs, de eindeloze inzet van Huismeester Kees en het prachtige kasteel van Anne-Sophie en Roderick. Altijd al willen weten hoe het is om te wonen in de hoogte? Of waan je jezelf liever door de pittoreske straatjes van Maastricht? Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe editie van het Buitengewoon Huren magazine.  

Maak van jouw (toekomstige) huurhuis ook een buitengewoon thuis. Klik hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier. 

TEMPLATE Blogpost cover (3).png

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan