Wonen in Terrazzo: Prachtige huurwoningen in Den Bosch

12 januari 2023

Eigentijdse en sfeervolle huurwoningen in een groene en historische omgeving; Dat is wonen in het nieuwbouwproject Terrazzo. Deze week vindt de oplevering plaats van dit prachtige project.

Urbaniteit en natuur vinden elkaar op het Paleiskwartier in Den Bosch. Het eigentijdse wooncomplex vind je in het historische centrum, waar je slechts één keer hoeft te struikelen om kennis te maken met de bourgondische Bossche cultuur. Omringd door gezellige horeca gelegenheden, hippe winkels en veel cultuur worden al je zintuigen geprikkeld. Ook voorzieningen als een apotheek, huisartsen, scholen en sportfaciliteiten zijn in de buurt.

Toch is het niet lastig om de rust te vinden in het bruisende Den Bosch. Bezoek het Westerpark, het Bossche Broek of De Gement voor een prachtige wandeling in de natuur.

In Terrazzo ligt de focus op duurzaamheid en woncomfort. Alle woningen krijgen een energielabel A of beter. De energie voor centrale voorzieningen wordt opgewekt middels zonnepanelen. Het complex is aangesloten op een WKO-systeem en is voorzien van isolatie conform de actuele eisen en normen. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling.

De moderniteit van de woningen zie je ook terug in de luxe keukens en badkamers. Eten wordt klaargemaakt op een zwart kwartscomposiet aanrechtblad en een inductiekookplaat. De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche en soms ook van een bad. Om veiligheid te garanderen is er ook in iedere woning een videofooninstallatie en hang- en sluitwerk dat voldoet aan Politiekeurmerk Veilig Wonen aanwezig.

Ben je benieuwd naar wat Terrazzo nog meer te bieden heeft? Kijk dan op de website.

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan