360 Degrees,
Amsterdam

Momenteel 6 woning(en) beschikbaar

In project 360-Degrees vind je 122 moderne appartementen, verspreid over twee imposante woontorens. Met een woonoppervlakte variërend van 33 m2 tot 124 m2 bieden wij hier een diversiteit aan woningen aan. De meeste van deze appartementen beschikken over twee slaapkamers en hebben een woonoppervlakte variërend van 33 m2 tot een royale 107 m2. Op de begane grond geniet je van extra hoge plafonds, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid wordt gecreëerd.

Verwacht een hoog afwerkingsniveau in al de woningen, inclusief een luxe keuken met moderne apparatuur, een smaakvolle badkamer en een eigentijds toilet. De meeste appartementen bieden bovendien de luxe van een eigen buitenruimte, variërend van balkons, loggia's tot dakterrassen.

Voor het gemak van parkeren bieden wij de mogelijkheid om bij beschikbaarheid een eigen plekje te huren in de ondergelegen of naastgelegen parkeergarage. Zo geniet je niet alleen van comfortabel wonen, maar ook van de luxe van een veilige en gemakkelijke parkeervoorziening.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 860,- tot € 1.749,-
Woonoppervlakte
33 t/m 124 m²
Inhoud
82 t/m 310 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer